2777
2789
عزیزم اینکه گفتم حلال نمیکنم شوخی بود مگ وظیفتونه ک بخوام حلال نکنم ......من میخوام شرایط و رابطم در ...

تو کارها کمکش میکنی؟چی شد به این سن رسیدی ؟بدون توجه و مهربونی ایشون نمیتونستی رشد کنی وقتشه دیگه روی پای خودت بایستی مادر تا کی باید بچه رو حمایت کنه فقط عابربانک هست؟تو مدرسه رفتی میدونی دانش آموز چه پدری از معلم درمیاره تا چهار تا سوال یاد بگیره مامانت بابت ریال ریال حقوق زحمت میکشه والا بچه من این حرف رو به من بزنه جگرم کباب میشه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
هنینم عزیزم مشکلم ولی اینه من پدر خوبی ام ندارم عملا حس میکنم تو دنیا رها شدم من هیچ ارتباطی باهاش ن ...

عزیزدلم 

تیپ شخصیتیش اینه با این سنم عوض نمیشه 

سعی کن دوست خوب پیدا کنی بری باشگاه .استخر و ...و تایمایی که درس نمیخونی با اونا وقت بگذرونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو کارها کمکش میکنی؟چی شد به این سن رسیدی ؟بدون توجه و مهربونی ایشون نمیتونستی رشد کنی وقتشه دیگه رو ...

خب ک چی من مقصر نیستم ک کار میکنه من چیکارم این وسط 

خب اگ قرار باشه ولم کنه ب حال  خودم پس چرا بگم بهش مادر ب اسم صداش میکنم دیگ 

عزیزم مادر من کار خونه انجام نمیده حتی غذا هم درست نمیکنه

ببین من مقصر مشکلات روحی مادرم نیستم ک ترکش هاش داره دامن منو میگیره 

اخه این چه مادریه ک من اگ حالم بد باشه حتی نمیتونم باهاش حرف بزنم انقدر ازش دورم

من مرده زندم براش مهم نیس عزیزم محبت نکردن با غریبه دونستن بچت فرق داره من اگ شش روزم غذا نخورم براش ...

وابسته نباش... خودتو قوی کن به خودت برس ورزش کن کتاب بخون.. منتظر نباش یکی بیاد دستتو بگیره... دو روز دیگه وارد جامعه میشی به مشکل میخوری

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

وابسته نباش... خودتو قوی کن به خودت برس ورزش کن کتاب بخون.. منتظر نباش یکی بیاد دستتو بگیره... دو رو ...

میدونم شاید باید سنگ بشم تصمیمم همینه بی تفاوت بشم

میدونم شاید باید سنگ بشم تصمیمم همینه بی تفاوت بشم

حد تعادل رو نگه دار.... احساساتت رو کنترل کن... نباید حتما یا خوبه خوب باشی یا بده بد

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹