2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو هفته حلقه بزنی خودت متوجه باریک شدن کمرت میشی

بدون باشگاه رفتن تو خونه هم میشه نتیجه گرفت اگ مداوم انجام بشه ،؟،

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
BMI بدنتو محسابه کناگه بلد نیستی گوگل بزن خودش محاسبه میکنه برات بهت میگخ چند کیلو باید کم کنیبرای ش ...

مرسی که یادم دادین

من ۲۰ ساله ورزش میکنم

توده بدنی محاسبه شده از طریق گوگل یه فرمول کلیه

برای همه عمومیت نداره

برای چه کسایی عمومیت نداره؟ مثال میزنم

کسایی که استخوان بندی خیلی ریز دارن

کسایی که استخوان بندی خیلی درشت دارن

بدنساز های حرفه ای

افرادی که چربی بدنشون پایین هست

کسی مثل من که درشت استخوان هست و سالها بدنسازی کرده و چربی نداره، وزن مناسبش توی آنتالیز محاسبه میشه

من وقتی که توی حجم بودم تا ۸۵ کیلو جا داشتم و یه بارم تا همین حدود وزن گرفتم

ولی الان توی حجم نیستم

و ۸۰ برام نرماله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
راجب پیلاتس یکم راهنمایی میکنیحجم هم میده؟باسن و رون اینارو

ی تایپک دارم همرو گفتم 

ببین آره عزیزم در کنار اینکه یه فرم زنونه قشنگ به بدنت میده چربی‌های اضافی بدنتم آب میکنه

بعد ۹۰ درصد تمرکزش روی عضلات میان تنس

ینی سینه شکم باسن ران پا 

ببینم یبار دیگه شمارو

چند بار گذاشتم تمایل ندارم دوباره بذارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بدون باشگاه رفتن تو خونه هم میشه نتیجه گرفت اگ مداوم انجام بشه ،؟،

اره تو خونه مرتب ورزش کن الان من یه روز درمیون تمرین میزارم تو تاپیکم😍🦋

توام شروع کن ورزش کردن فقد همه نکات و بادقت بخونیا دوستم

کو عکس

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اره تو خونه مرتب ورزش کن الان من یه روز درمیون تمرین میزارم تو تاپیکم😍🦋توام شروع کن ورزش کردن فقد ...

وای مرسی حتمااا

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :)