2777
2789
۶۵ بتونی برسی خوبه

شما دیدین مگه عکسمو؟

من وزنم الان نرماله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره خیلیییبنظرتون چند ماه طول میکشه تو خونه باسنو حجم داد؟؟

گلم تاپیک منو بخون من پیلاتس کارم خب دوساله دارم کار میکنم

ولی شما با تغدیه مناسب و حرکات پایین تنه خیلیی راحت تو ۴ ۵ ماه میتونی پایین تنرو حجم بدی حتی رونا و ساق پاهم خوش فرم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم تاپیک منو بخون من پیلاتس کارم خب دوساله دارم کار میکنمولی شما با تغدیه مناسب و حرکات پایین تنه خ ...

خداکنهههه دیدم تاپیک شمارو سیو کردم

بعد شکم بعد از سزارین هم میشه با ورزش جمع کرد؟؟

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
خداکنهههه دیدم تاپیک شمارو سیو کردمبعد شکم بعد از سزارین هم میشه با ورزش جمع کرد؟؟

من مجردم عزیزم ولی برا شکم من چن تا راه تضمینی بهت میگم قشنگ شکمت جمع و سفت میشه بزن قدش😎🏋‍♀️🤣🤣

من مجردم عزیزم ولی برا شکم من چن تا راه تضمینی بهت میگم قشنگ شکمت جمع و سفت میشه بزن قدش😎🏋‍♀️🤣🤣

چجوری گلم؟؟

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
چجوری گلم؟؟

من خودم با این روشا شکم پهلومو آب کردم 

اول اینکه حلقه هولاهوپ بزن روزی دو تا ۱۰ دقیقه من دور کمرم ۸۳ بود الان ۶۹ عه فقد با حلقه 

بعد پیلاتس کار کن خیلی ورزش خوبیه میان تنه رو خوش فرم میکنه 

بعدم مصرف پروتئینتو ببر بالا اونطرف کربوهیدرات و مصرفش و به حداقل برسون🦋😍

شما دیدین مگه عکسمو؟من وزنم الان نرماله

BMI بدنتو محسابه کن

اگه بلد نیستی گوگل بزن خودش محاسبه میکنه برات بهت میگخ چند کیلو باید کم کنی

برای شمارو حساب کردم اضافه وزن داری نسبت به قدت

۸۰ زیاده

عزیزم تو نمیزاریانگار کسی نمیخواد بزاره خخخخ

باورت میشه ندارم همش با عبا و لباس گشاده😂

من خودم با این روشا شکم پهلومو آب کردم اول اینکه حلقه هولاهوپ بزن روزی دو تا ۱۰ دقیقه من دور کمرم ۸۳ ...

مرسی عزیزم اسکرین گرفتم