2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۳ سالشه نقاشیش ولی برعکس درساش بشدت ضعیفه

منم متوسطه اول زیاد میکشیدم الان دیگه وقت ندارم😢

کاغذ اچار نباشه بهتره یه کاغذی بود یه اسمی داشت یادم نمیاد ولی ضخیم تر بود و کمتر کدر میشد خیلی خوب بود برا نقاشی

ببین باید اول با مداد رنگی خییلی کمرنگ مثلا درخت رو بکشه،بعد شروع کنه ب رنگ کردن با مداد ها،با پررنگ ها سایه بزنه.مثلا برا ابرا پس زمینه آبیش رو خیلی نرم و با حوصله بکشه ولی توی مرز ابر ها نیاد،چمن ها هرچی دور تر میره هی رنگ  مداد رنگی و فشاری ک بهش وارد میکنه رو ملایم تر کنه و آخراش دیگه با زرد مخلوطش کنه 

آخخخخ یادش بخیرر

انگار صد سال گذشته 

منم متوسطه اول زیاد میکشیدم الان دیگه وقت ندارم😢کاغذ اچار نباشه بهتره یه کاغذی بود یه اسمی داشت یاد ...

مقوا الر فابریانو؟

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

منم متوسطه اول زیاد میکشیدم الان دیگه وقت ندارم😢کاغذ اچار نباشه بهتره یه کاغذی بود یه اسمی داشت یاد ...

یا میتونید یه کاری کنید برا اولش که میخواید خطوطو بکشید

میتونید نقاشی اصلیو بچسبونید به شیشه،از اون طرفش با نور مثلا گوشی نور بندازید به شیشه

بعد کاغذ سفیدو بزارید روی نقاشی و شروع کنید به کشیدن

خیلی سریع تر میشه اینجوری

یا میتونید یه کاری کنید برا اولش که میخواید خطوطو بکشیدمیتونید نقاشی اصلیو بچسبونید به شیشه،از اون ط ...

آخه مشکل اینه این عکسه مثلا چمنش رنگ امیزیش خیییلی سخته اصلا بلد نیستیم چمنشو بکشیم

ابرها رو چ جوری بکشه

مرز ابر ها رو کم رنگ با آبی مشخص کنه 

بعد هم شروع کنه ب پس زمینه کشیدن 

هرجا عکس پررنگ تره پررنگ تر بکشه هر جا کمرنگ تره کمرنگ تر

ولی توی ابرا نیاد ک سفید بمونه

آخه مشکل اینه این عکسه مثلا چمنش رنگ امیزیش خیییلی سخته اصلا بلد نیستیم چمنشو بکشیم

نه اصلا اونقدرم که فکر میکنید سخت نیست

مدادای سبزو با زرد هرچی داره از تو جامدادی بریزه ببرون 

بعدم هرجا توی تصویر کمرنگه سبز کمرنگ بکشه با زرد،هرجا پررنگه سیاه بکشه با سبز 

اتفاقا این عکسه زیادم ب تنوع مداد رنگی نیاز نداره