2777
2789
عنوان

مجردا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 195 پست
تا الان پیشرفتی کردی از لحاظ درسی و مالی و ....

تازه کارشناسیم تموم شده خرداد کنکور ارشد بدم ولی مطمئن نیستم قبول بشم یانه ارزومه قبول شم برم شهر دیگه

شغلمم ادمینه درحد کم حقوق دارم 

اما از وضعیتم راضی نیستم 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه کارشناسیم تموم شده خرداد کنکور ارشد بدم ولی مطمئن نیستم قبول بشم یانه ارزومه قبول شم برم شهر دی ...

ارشد چه رشته ای؟

منم شرکت کردم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

چکار کنم؟همش خونه امپسرای شهرمون از قیافه همشون بدم میاد ته چهره همشون زشته اصلااا تایپم نیستن هرچی ...

هررر کار لازمه بکن

من ۲۴ سالگی دعا نذر زیاد کردم خاستکارم میومد ولی هی برام کافی نبودن

الان دیگه ذوقم کم شده

نزار دیر بشه 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

سنم که کم نیس اما مامانم غصه میخوره حقم داره من تنها دختر مجرد فامیلم وقتی هیشکیو ندارم باید امید دا ...

منم هم سن شمام با این تفاوت که یبار تو عقد جدا شدم و خیانت دیدم،منم غصه مامانمو میخورم

اوایل میگفتم ،ولی دیگه قطع کردم ارتباطمو هر روز سمی تر میشدماون وقت من که دخترمو سینگل هیچی ک هیچی

پسر خوب زیاده سمت اینا اصلا نرو  الان بعضی متأهلا وضعشون از مجردا بدتره بدترشم دیدم مثلاً یارو کارای خصوصی خودشو همسرشو با دیگه شریک سه اینا 

کاربر آقا هستم. در لحضه زندگی کن شاید فردایی نباشد

پسر خوب زیاده سمت اینا اصلا نرو الان بعضی متأهلا وضعشون از مجردا بدتره بدترشم دیدم مثلاً یارو کارای ...

آره اشتباه کردم و داشتم درگیر میشدم

پسر خوب هست ولی برای من نیس😅

ارشد چه رشته ای؟منم شرکت کردم

علوم ازمایشگاهی یک 

ژنتیک میخام من هم اسفند هم خرداد خداکنه وزارت بهداشت بیارم ارزومههههه برم یه شهر دیگه شهرمون داغووونه

هررر کار لازمه بکنمن ۲۴ سالگی دعا نذر زیاد کردم خاستکارم میومد ولی هی برام کافی نبودنالان دیگه ذوقم ...

🫷🏻🫠😭

عاشق دوس پسرم بودم اما گذاشت رفت باورت میشه؟

گفت چون از لحاظ جنسی پا ندادی 

۹ماهه گذشته هنوز باورم نشده خیلی میخاستمش کاش همون بود خیالم راحت بود

من ادمیم چهره هم خییلی مهمه واسم سخت گیرم کارمو سخت کرده

منم هم سن شمام با این تفاوت که یبار تو عقد جدا شدم و خیانت دیدم،منم غصه مامانمو میخورم

☹️😔خیلی سخته کاش هیچ دختر بدشانسی نبود

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️