2777
2789
عنوان

مجردا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 195 پست
دقیقا مثل من حتی اگه اجازه بدن کسیو پایه ندارم باهام بیاد

دقیقا داره روزای جوونیمون میگذره فقط روزو شب میکنیم هعی..

دلم میخاد برم کاخ سعد ابادو ببینم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا شعاره جامعه هی داره خراب تر میشه بخشی از شخصیت رو جامعه می‌سازه پدرهای ما مال قدیم بودن

نمیدونم 

من با توجه به وضعیت فامیل و رفقا و شهرمون میگم که اینطور نیست .

من که اینقدر وضعیت را سیاه نمیبینم 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

چرا امسال وقتی وارد۲۴سالگی شدم وحشتنااااااک استرس گرفتم مخصوصا دختر عمه هام همسنم بودن نامزد کردن ای ...

استرستو جدی بگیر بعدش میشه یدفه ۳۰ کلن بی حس میشی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

نمیدونم من با توجه به وضعیت فامیل و رفقا و شهرمون میگم که اینطور نیست .من که اینقدر وضعیت را سیاه نم ...

شهرای کوچیک باز وضعیت بهتره آدم ها کمی سالم تر موندن ولی جاهای دیگه افتضاح

شما زیادی خوشبین هستین من مشاوره میدم از سال ۹۵ و خیییلی مردها رو درست میشناسم خیانت زن ها دلایل پیچ ...

شاید حق با شما باشه 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

منم بیشتر وقتم سرکارم واقعا هیچی از زندگی نفهمیدیم

اگر خاستی باهم در ارتباط باشیم

خوبه دختر عمه هات ۲۴سالگی ازدواج کردن از من بیست

سه هفته پیش نامزدی دختر عمم بود نمیدونی چقدررر حرف خوردم هی ادمای مختلف شونصدددد بار بهم گفتن ایشالا نوبت الهام ایشالا بعدی الهامه روانیم کردن من فقط موندم الان

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
شهرای کوچیک باز وضعیت بهتره آدم ها کمی سالم تر موندن ولی جاهای دیگه افتضاح

بله ،شهر ما کلا بزرگه ولی مردم خوبی داره که شاید بودن تو این شهر باعث این باور من شده 

استرستو جدی بگیر بعدش میشه یدفه ۳۰ کلن بی حس میشی

چکار کنم؟

همش خونه ام

پسرای شهرمون از قیافه همشون بدم میاد ته چهره همشون زشته اصلااا تایپم نیستن 

هرچی خواستگار داشتم خییلی پایین ترازخودم بودن رد کردم

دیگ دارم افسرده میشم مگر اینکه شهر دیگ بیارم برممم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰