چندسالتونه خیلی حس بدی هست ایشالا هیچ جونی این ترسو نداشته باشه
۲۴۳
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
مگه مردا بیمارن هزار تا سختی و گرونی و مسئولیت را تحمل کنن و ازدواج کنن از سر تنوع طلبی برن گند بزن ...
خو ذات خراب باشه بدون توجه به این چیزا خیانت میکنن
بعضیا هم به صورت مجازی و چت خیانت میکنن که خرج نکنن برا طرف
هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨
عزیزم درک میکنممنم تقریبا اکثر دوستام ازدواج کردنولی انقدر خیانت و بدی دیدم که زذه شدم از ازدواج
دقیقا منم
اکثر جنس مذکر تنوع طلب و خیانت کار هستن منم اینقدر از طرفشون ضربه خوردم که هیچ حسی بهشون ندارم✅🫡
هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨