2777
2789
عنوان

ژله خوبه برا مدرسه دخترم درست کنم یا فینگرفود

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 50 پست
ببین پاپسیکل خیییییلی سختهچون درست کردم میدونمبه شدت زمان برهوسایلاشم گرونه و قلق دارهقالباشم ۴تاییه ...

اره چون اولین بارم میشه ممکنه نتونم برسونم انشاالله یاد بگیرم برا جشن پایان سالشون درست میکنم اونو

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

من آموزشش رو دیده بودماینا از اولین کارامنبعدش عروسکیش روهم یاد گرفتممینیون و ایناهم میزدمولی انقدر ...

وای عزیزم چقدر خوشگلن اینا امیدوارم دوباره ادامش بدی ماشاالله خیلی استعداد داری 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم چقدر خوشگلن اینا امیدوارم دوباره ادامش بدی ماشاالله خیلی استعداد داری

فدات😘آره خیلی کار جالبی بود

ولی دیگه همون موقع بیخیالش شدم🚶🏻‍♀️

حدود سه سال پیش رفته بودم سمتش ...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
فدات😘آره خیلی کار جالبی بودولی دیگه همون موقع بیخیالش شدم🚶🏻‍♀️حدود سه سال پیش رفته بودم سمتش ...

خدا نکنه 💗💗 اشکال نداره عوضش برا همچین موقعی راحت میتونی هنرتو رو کنی 

نه تو ظرفی که درست میکنم توهمون سرو میکنم روغن نمیزنم برا هر بسته یک لیوان اب سرد یک لیوان آب داغ می ...

منم دقیقا همینجوری درست میکنم بن ماریش میکنم 

یبار تو یکی از این ظرفای ژله ای امتحان کردم هر کاری کردم ژله درنیومد که نیومد 

یکم گذاشتمش داخل آب گرم بلکه قشنگ قالب دربیاد که اونم ژله آب شد😂😂

گند کاری شد دیگه از اون موقع درست نمیکنم 🥲

منم دقیقا همینجوری درست میکنم بن ماریش میکنم یبار تو یکی از این ظرفای ژله ای امتحان کردم هر کاری کرد ...

دیگه وقتشه روشمونو عوض کنیم 😆😆