2777
2789
عنوان

ژله خوبه برا مدرسه دخترم درست کنم یا فینگرفود

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 50 پست
ژله رو با یه لیوان آب گرم بزار رو گاز جوش اومد سریع بردار با قاشق هم بزن و یه لیوان آب سرد بریز روش ...

ممنون مهربون متوجه شدم اشتباه من اینه اب داغ و که میریزم زمان نمیدم که کامل حل بشه درجا اب سرد میریزم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

اره کیک شکلاتی رو پودر کن با خامه مخلوطش کن خمیری شکل بشه بعد شکلات آب شده رو بریز تو قالب بستنی قشن ...

ممنون عزیزم وای چه خوشگل و حوس برانگیز ولی من اونقدرا هنرمند نیستم باز فیلم اموزششو میبینم که بفهمم از پسش بر میام 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربون متوجه شدم اشتباه من اینه اب داغ و که میریزم زمان نمیدم که کامل حل بشه درجا اب سرد میریز ...

قربونت عزیزم من همیشه یه لیوان آب رو میزارم رو گاز جوش بیاد ژله رو میریزم تو آب تند تند هم میزنم تا ۱۰ بشمار تم بزن بعد شعله رو خاموش میکنم آب سرد رو میریزم هم میزنم و تمام

قربونت عزیزم من همیشه یه لیوان آب رو میزارم رو گاز جوش بیاد ژله رو میریزم تو آب تند تند هم میزنم تا ...

عزیزدلی چقدر قشنگ توضیح دادی از این به بعد منم فقط با همین روش درست میکنم ممنون 💗

ممنون عزیزم وای چه خوشگل و حوس برانگیز ولی من اونقدرا هنرمند نیستم باز فیلم اموزششو میبینم که بفهمم ...

آره هم خوشگله هم آسونه 

نه بابا راحته حتی با این کیکای دوقلو آماده هم میتونی درستش کنی 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

آره هم خوشگله هم آسونه نه بابا راحته حتی با این کیکای دوقلو آماده هم میتونی درستش کنی

مرسی عزیزم واقعا بچه ها عاشقش میشن 

اره سالاد ماکارونی هزینش زیاده ولی به نظرت بچه ها بیشتر کدومو دوست دارن؟

خب قاعدتا فینگر فود رو بیشتر دوست دارن چون ممکنه جدید باشه و نخورده یاشن

ولی ژله رو همه خوردن

یه مدل هم هست با نون تست یا نون باگت و ژامپون و پنیر ساخته میشه

این مدل

البته میتونی سوخاریش نکنی

اونجوری هم جالب میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چون نمیزاری ژله کامل حل شه

اره دقیقا مرسی به خاطر توضیحات شما عزیزان متوجه شدم اشتباهم کجاست 💗

قربونت نوش دلتون

💗💋💋

مرسی عزیزم واقعا بچه ها عاشقش میشن

ببین پاپسیکل خیییییلی سخته

چون درست کردم میدونم

به شدت زمان بره

وسایلاشم گرونه و قلق داره

قالباشم ۴تاییه

اگر بخای به تعداد درست کنی،خیلییی طول میکشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب قاعدتا فینگر فود رو بیشتر دوست دارن چون ممکنه جدید باشه و نخورده یاشنولی ژله رو همه خوردنیه مدل ه ...

چقدر قشنگ یه جا دیدم با پودر سوخاری قرمز سرخش کرد خیلی خوشگل شد