2777
2789
عنوان

ژله خوبه برا مدرسه دخترم درست کنم یا فینگرفود

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 50 پست
ژله خوبه ، اما شاید تو فضای کلاس که وسایل گرمایشی هست ذوب شهبنظر من الویه لقمه ای درست کن

فکر عالی هست عزیزم ممنون از پیشنهادت

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر عالی هست عزیزم ممنون از پیشنهادت

😘❤️🙏🏻

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
سلام ژله خوبه میتونی ژله بستنی یا ژله چند رنگ درست کنی یا سالاد ماکارانی تو ضرف کوچیک در دار بریزی ی ...

ممنون عزیزم لطف کردی

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

اره خودمم نظرم همینه ظرف تک نفره هم دارم اتفاقا

همین خوبه میتونی هم از یه روز زودتر آماده کنی دیگه خیالت راحته 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ژله هم دردسر داره هم زود خراب میشههمون فینگر فود بهتره

مخصوصا که ژله های من ته دیگ میبنده نمیدونم چرا

خوش بگذره بهشون

انشاالله ما خودمون چون عزاداریم جشن نمیگیریم انشاالله تو مدرسه بهش خوش بگذره

خوش بگذره بهشون

ممنون عزیزم

بذار رو بخاطر کتری ، که خوب ذراتش حل شه عزیزم ، بعدم بذار سرد شه و بریز تو قالب

احتمالا بعضی ذراتش حل نشده میمونه ته نشین میشه

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

ژله رو با یه لیوان آب گرم بزار رو گاز جوش اومد سریع بردار با قاشق هم بزن و یه لیوان آب سرد بریز روش و داخل ضرفت بریز باید ژله تو آب داغ حل بشه رو سر کتری در حال جوش میتونی حل کنی

شاید خوب بن ماریش نمیکنی روغن میزنی کف ظرفت؟

نه تو ظرفی که درست میکنم توهمون سرو میکنم روغن نمیزنم برا هر بسته یک لیوان اب سرد یک لیوان آب داغ میریزم ته دیگ میبنده البته دخترم دوست داره ولی برا مراسم ها جالب نیست

بذار رو بخاطر کتری ، که خوب ذراتش حل شه عزیزم ، بعدم بذار سرد شه و بریز تو قالباحتمالا بعضی ذراتش حل ...

اره دقیقا کامل حل نمیشه 

عکسشو داری ؟ درست کردنش راحته؟

اره کیک شکلاتی رو پودر کن با خامه مخلوطش کن خمیری شکل بشه بعد شکلات آب شده رو بریز تو قالب بستنی قشنگ دیواره هاشو بپوشون بعد بداردیخچال ببنده بیار بیرون موادتو داخلش بریز دوباره روشو شکلات بریزببنده مجدد بذار یخچال بعد تزیین کن 

اگرم موادت خوب چسبندهباشه میتونی همینجدری بریزی تو قالب فرم بدی چوب بستنی بزنی داخلش بعد کا از یخچال درآوردی بزنی توی شکلات بداری یخچال ببنده

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯