2777
2789
عنوان

خدایی سرتون می‌خاره برای تاپیک جنجالی و چرت❗

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 32 پست
ادبیات حرف زدنت دوس نداشتم. در ضمن من کلی پیشرفت داشتم و کسی نتونسته جلومو بگیره حالا یه عده دنبال چ ...

😂خب نداشته باش

قرار نیست همه شرایط شمارو داشته باشن

صرفا با کسی که با این اوضاع کشور داره میگه دارید بهونه میارید بحث نمیکنم

مشخصه چیزی از منطق یا نمیدونید یا سودتون تو ندونستنه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث رو سیاسی نکنید لطفا. ایرانی بودن از سیاست جداست

بحث سیاست نیست 

کسی که حقیقت و نمیبینه یا متوجه نیست یا به سودش نیست از این دوحالت خارج نیست

شماهم پیشرفت کردی خیلیم خوب ولی نمیتونید بقیه رو قضاوت کنید که دارن بهونه میارن که پیشرفت نکردن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
بحث سیاست نیست کسی که حقیقت و نمیبینه یا متوجه نیست یا به سودش نیست از این دوحالت خارج نیستشماهم پیش ...

من کار به پیشرفت و پس رفت کسی ندارم 

میگم وقتی اسم ایران میاد شامل هممون می‌شه اول از همه خودم

من کار به پیشرفت و پس رفت کسی ندارم میگم وقتی اسم ایران میاد شامل هممون می‌شه اول از همه خودم

منم بحث ایران و نکردم گفتم اینجا اکثریت نمیتونن پیشرفت انچنانی داشته باشن چون اوضاع خرابه 

شما میگید من پیشرفت کردم بقیه بهونه میارن بحث من اینه