2777
2789

واقعا جالبه، بارها تاپیک زدم، یا تو تاپیک های مفید رفتم، ولی همه کویییر‌ بودن! 

سوت و کور، بدون بازدید، بدون توجه!

کافیه یکی عنوان جنجالی و بی‌محتوا بزنه، همه ریختن تو اون تاپیک.. 

واقعا از سطح تاپیک های پربازدید می‌شه سلیقه و علایق مردم و فهمید.

ایران درست بشو نیست بابا 

طرف تاپیک زده گلشیفته هرزس که لخته

حالا همینا جنیفر لوپز سر لوحه ی زندگیشونه به گلشیفته میگن هرزه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب شخصه اینجا دنبال محتوا و علم و فلان نیستم ، سرگرم بودن هدفمه از اینجا بودن.

پ.ن:منظورم این نیست که جنجال و تاپیک چرت و‌پرت دوست دارم

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

از کدوم کشور متمدن اومدی که میگی ایران درست بشو نیست 😂😂

😂چرا واقعا بدتون میاد یکی حقیقتو میگه؟چرا میسوزید؟

من کاری به بقیه ی کشورا داشتم؟ درکتون نمیکنم واقعا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
😂چرا واقعا بدتون میاد یکی حقیقتو میگه؟چرا میسوزید؟من کاری به بقیه ی کشورا داشتم؟ درکتون نمیکنم واقع ...

آخه ایران رو من و شما می‌سازیم از مریخ که آدم نیاوردن. تاپیک هام اختیاریه هر کی دلش بخواد هر تاپیکی میره چیزی که از نظر ما ممکنه مسخره بیاد شاید راه حل یه نفر دیگه ست

موافقم ولی اونجایی که میخاره سر نیست🤔🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

آخه ایران رو من و شما می‌سازیم از مریخ که آدم نیاوردن. تاپیک هام اختیاریه هر کی دلش بخواد هر تاپیکی ...

چقد حق میگی تو آخه👍

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

آخه ایران رو من و شما می‌سازیم از مریخ که آدم نیاوردن. تاپیک هام اختیاریه هر کی دلش بخواد هر تاپیکی ...

من و شما ایرانو نمیسازیم

نمیزارن که منو شما بسازیم

کسیم بخواد بسازه یکاری باهاش میکنن که فرار میکنه اژ اینجا

حقیقت اینه بخواین قبول کنین یا نخواین

من کاری به راه حل ندارم تو تاپیک ولی همین اشخاصی که یه ایراد از کشور بگیری پاچتو میگیرن که خود تحقیر نباش، برمیگردن به هموطن خودشون میگن هرزه واسم قابل درک نیست

تو روحت 🤣🤣🤣🤣

وظیفم بود اطلاع رسانی کنم😁😁

من و شما ایرانو نمیسازیمنمیزارن که منو شما بسازیمکسیم بخواد بسازه یکاری باهاش میکنن که فرار میکنه اژ ...

ادبیات حرف زدنت دوس نداشتم. در ضمن من کلی پیشرفت داشتم و کسی نتونسته جلومو بگیره حالا یه عده دنبال چیزای دیگن الکی بهونه میگیرن اونا همون بهتر که برن