2777
2789
کاش منم مثل شما میتونستم غذا نخورم🥲همش دارم پرخوری میکنم حالم از خودم بهم میخوره جدیشما چقدر کم کرد ...

حالت از خودت چرا بهم بخوره غذا خوردن میتونه خیلی لذت بخش باشه و طبیعیه من مشکل معده و بی اشتهایی عصبی دارم

۱۵ کیلو شاید بیشتر

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
حالت از خودت چرا بهم بخوره غذا خوردن میتونه خیلی لذت بخش باشه و طبیعیه من مشکل معده و بی اشتهایی عصب ...

چون ب سرعت نور وزن اضافه میکنم

من تو دوماه ۱۲ کیلو کم کردم با رژیم و باشگاه

ولی متاسفانه رعایت نکردم الان ۲ سه کیلوش برگشته🥲💔

شما تو چ مدت انقدر کم کردی؟

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون ب سرعت نور وزن اضافه میکنممن تو دوماه ۱۲ کیلو کم کردم با رژیم و باشگاهولی متاسفانه رعایت نکردم ا ...

اتفاقا خیلی زیاد کم کردی 

من تو یک ماه انقدر کم شدم باورت میشه؟؟💔

اتفاقا خیلی زیاد کم کردی من تو یک ماه انقدر کم شدم باورت میشه؟؟💔

باورش سخته ولی خب مریض نشدی بعدش عزیزم؟

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

باورش سخته ولی خب مریض نشدی بعدش عزیزم؟

عزیزم با رژیمای اشتباه اونم طولانی مدت متابولیسم بدنتو خراب میکنی  پروتئین میسوزونی دندون خراب ریزش مو  و...‌‌‌ لاغری ب چه قیمت؟،دوباره ورزشتو شروع کن پیاده روی رقص و..... کربو رو کم کن نون و شیرینی و کم کن  متابولیسم بدنتو داغون نکن اون رژیم شیر و خرما برا دوسه روز خوبه استپ وزنی بشکنی

حالت از خودت چرا بهم بخوره غذا خوردن میتونه خیلی لذت بخش باشه و طبیعیه من مشکل معده و بی اشتهایی عصب ...

خدایا منو ببخش عذر میخوام ازت بزرگوار ولی چجوری میشه بی اشتهایی عصبی گرفت 

خدایا سپردم به تو 
خدایا منو ببخش عذر میخوام ازت بزرگوار ولی چجوری میشه بی اشتهایی عصبی گرفت

چرا میخوای بدونی مگه میخوای بگیری؟؟؟

اصلا دست خود آدم نیست 

بخاطر فشار روحی و جسمی زیاد بوجود میاد

چرا میخوای بدونی مگه میخوای بگیری؟؟؟اصلا دست خود آدم نیست بخاطر فشار روحی و جسمی زیاد بوجود میاد

والا فشار روحی منم زیاده اما پرخوری عصبی میشم 

خدایا سپردم به تو