2777
2789
عنوان

وای بابامو میبینم از خجالت آب میشمممم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 101 پست

شما اصلا بگو ببینم لامبورگینی چه شکلیه خانم عقده ای؟ خاک بر سرت کاش قدر باباتو میدونستی من واسه همچین پدری جونمم میدم و بهش افتخار میکنم 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا چرااا خب

توی احمق غرورشو شکستی... اون همه تلاششو می‌کنه تا شما تو رفاه باشید ولی بیشتر از این از دستش بر نمیاد... جرم کرده؟؟ اون باسن نشورایی که میبینی از کجا معلوم پولشون همش حلال باشه؟ از کجا معلوم صدقه سری ارث و میراث باشه؟؟ اینقدر کوته بین و نادون نباش... برو دستشو ببوس بگو غلط اضافه کردم 

به نظر خودم خیلی کار خوبی کردم که بهش گفتم حداقل حرف دلمو بهش زدم گفتم ازش خجالت میکشم که دیگه نیادد ...

مدرسه‌ت خصوصیه؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
وااا چرااا خب

چند سالته ؟

واقعا بدون فکر حرف زدی

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

این چه حرفی بود زدی ؟؟؟؟من عوض بابات دلم شکست .خدا برات حفظش کنه به عشقش به محبتش به تلاشش برای زندگی تو افتخار کن و سرتو بالا بگیر این حرکتا یعنی چی !

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...

واقعا که 

من بابام یه مدت ورشکسته شد 

با موتور میومد دنبالم یه کوچه بالاتر می‌رفت خودم می‌فهمیدم خجالت می‌کشه

باهاش دعوا کردم گفتم تو هر جور باشی تاج سرمی 

باید بیای دقیقا جلوی مدرسه تازه همه دوستامم می‌بردم پیش بابام که آشناشون کنم 

تازه باید چند دور هم منو بین بچه ها دور میداد 😁

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست