2777
2789
عنوان

وای بابامو میبینم از خجالت آب میشمممم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 101 پست

وای لعنت بهت..من بجای بابات قلبم شکست..همین ک بابا داری خداتو شکر کن..من دقیقا دیروز اولین سالگرد فوت پدرم بود..داریم عذاب میکشیم از نبووودنش..کاش بود ولی هیچی نداشت .کاش بود ولی زمین گیر بود

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بی لیاقتی خیییلیییی خیییلییی زیااااد

من اینجا ناراحت شدم از حرفت

منم با پراید میرم دنبال دخترم جلو در مدرسش

اگر یک روز اینجور حرفی بهم بزنه آنچنان میکوبم تو دهنش

عقلش بیا سرجاش

دنبالم نیا اسیرم میشی  

فقط اینو بگم که ی روزی خدا جواب این ناشکریت رو میده ی روزی میرسه که آرزو می‌کنی فقط ی بار دیگه بتونی باباتو ببینی 

این ناشکری هارو نکنید 

پدر نداشتن خیلی درد بدیه

اولا که تو مدرسه به هیچ عنوان نباید خجالت بکشی با افتخار باید بگی این بابامه داره زحمت می‌کشه

دوماً با زدن این حرف به بابات بزرگترین اشتباهو کردی و کارو بدجور خراب کردی بابات شرمنده و غرورش خرد شد....

چقدر دلم برای پدرتون سوخت 

امیدوارم سایش از سرتون کم نشه 🥲

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥