2777
2789
عنوان

وای بابامو میبینم از خجالت آب میشمممم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره کاشکی تاپیکم فیک بود کاااشمن بابامو خیلی دوسش دارم عاشقشممم فقد ازش خجالت میکشم اونم فقد به خاطر ...

تاپیک تو فیکه ای کاش نداره عزیزم

بیشتر از این وقتتو اینجا با اراجیف هدر نده

باور کن همه حرص خوردن کاربرا حق الناسه

دیگه بعد از 4سال میتونم تاپیکای فیکو تشخیص بدم

شما الان بری مدرسه کلی درس بخونی آخرشم ۱۰ یا زیر ۱۰ بشی مامان بابات بیان بهت بگن ما ازت خجالت می‌کشیم بقیه بچه ها همه بهتر از تو هستن نام دلمون میخواد مثل اونا باشی ناراحت نمیشی آیا؟؟؟؟؟؟؟؟

شمام همینکارو با بابات کردی داره کلی زحمت می‌کشه تو در رفاه باشی بهترین جا درس بخونی بعد تو......😊💔

چون میخواستم نظر شما رو هم بدونم

تا جایی که من دیدم کسی موافق کارت نبود

روراست باشم منم خیلی این اشتباهو کردم که به روی خانواده‌م بیارم وضع مالی‌مون اونقدی که باید نیست

ولی میدونم اشتباس  بابای منم داره عین بقیه کار میکنه اونا از مغزشون پول درمیارن اون از بدنش خب حقوقش کمه چیکا کنه 

بعدم تو خییییلی فضایی داری قیاس میکنی پرایدو که همه دارن واقعا تو ایرانی؟ 

ما که از اول نه موتور داشتیم نه ماشین خدا برکت بده به این اتوبوسا

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

چن سالته؟انشاالله بابات عمرش طولانی بشه اما با این حرکت چیپ و حرف سبکی که زدی باباتو کُشتی :))هیچوقت ...

وای تو رو خدا اینجوری نگین قلبم درد میگیرههه، من بابامو خیلی دوسش دارممم فقد ازش خجالت میکشم روم نمیشه به خاطر سر و وضعش به کسی بگم که این بابامه، وگرنه خداییش مرد خیلی خوب و مهربونیهه قلب مهربونی دارع🥺

کاربری دست چندنفره🤍🦋
پس دل من چی؟ بیچاره من🥲

عزیزم شما خودت یه نگاهی به وضعیت مملکت بنداز ببین چطوریه چشم انداز آینده خودن هم نگاه کن ببین فردا روز حتما خودت لامبورگینی میخری و بچتو با اون جابه جا میکنی؟ اگه آره که برو همه تلاشتو بکن واسه باباتم بخر اگه هم واقع بیت هستی و میبینی که اوضاع چطوریاس به روزی فکر کن که بچت بیاد زل بزنه تو چشات رو دقیقا همین‌ حرف هارو بزنه و تمام زحمت هات رو بی ارزش کنه

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

جدی ای الان؟؟؟؟ ایشالا که تاپیک فیکه! 

الان نصف ایران پراید دارن تو ناف لس آنجلسی به کلاست نمیخوره؟ واقعا خجالت نمیکشی؟ رانندم؟ نوکرته هرروز بیاد دنبالت تازه در شأن شمام نیست. پیاده تشریف ببر حالت جا بیاد

جدی ای الان؟؟؟؟ ایشالا که تاپیک فیکه! الان نصف ایران پراید دارن تو ناف لس آنجلسی به کلاست نمیخوره؟ و ...

آره پشیمونم خواهر اشتباه از من بود ولی بابامم هیچی بهم نگفت فقط گفت ببخشید ازم معذرت خواست

کاربری دست چندنفره🤍🦋