2777
2789
عنوان

وای بابامو میبینم از خجالت آب میشمممم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 101 پست
اصلا تو همین تهران چند تا بابا وجود داره که لامبورگینی داشته باشه؟؟؟

دقیقا همینو بگو دختره قدر نشناس نمک نشناس بخدا بابای من تا حالا یه دست نکشیده رو سرم تا حالا یادم نیس دو کلمه با من حرف بزنه یه هزار تومن به من پول نمی‌داد از بدبختی رو آوردم به ازدواج تو سن 16 بعد این خانم پر رو.... 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ بی رحمی عزیزمممم؟منم دل دارم خب منم دوس دارم بابام بهترین ماشینو خونه رو داشته باشه🥺🍃

ما دل نداریم ما دلمون میخواست بابامون فقیر باشه😐عزیز من همه دلشون این چیزارو میخواد ولی مگه هر کی به هرچی میخواسته رسیده؟

چرا اینجوری حرف میزنیددد خبمنم آدمم منم دل دارم منم بقیه دخترها رو میبینم میگم کاشکی بابای منم پولدا ...

غلط می‌کنی مدرسه ای میری ک این همه اختلاف سطح دارین

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

فکر کنم در اصل بابات باید از تو خجالت بکشه🤣🤣

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چون میخواستم نظر شما رو هم بدونم

از نظر همه کارت اشتباه بود..خودتم می‌دونی اشتباه بوده دنبال تایید یکی دیگه ای ک دلت آروم بشه..

عرضه داشته باش حداقل ب یه جایی برس دستت تو‌جیبت باشه ب بابات کمک کنی ماشین بهتر بخره..

ن ک بهترین مدرسه بفرسته زبونت هم این همه دراز باشه نمک نشناس

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
تاپیک تو که فیک و ساخته ذهنت هست ولی خواهشا شر و ور نگینکدوم مدرسه درس میخونی ک باباها لامبورگینی دا ...

دقیقا 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

تاپیک تو که فیک و ساخته ذهنت هست ولی خواهشا شر و ور نگینکدوم مدرسه درس میخونی ک باباها لامبورگینی دا ...

آره کاشکی تاپیکم فیک بود کاااش

من بابامو خیلی دوسش دارم عاشقشممم فقد ازش خجالت میکشم اونم فقد به خاطر پرایدش همین🥲

کاربری دست چندنفره🤍🦋