2777
2789

من کلاس هشتم

و گوشی ندارم 

فقط بعضی وقتا که میام خونه این فامیلم از گوشیش استفاده میکنم ۲ تاپیک اول یکی دیگه از تاپیک ها هم مال منه بگذریم 

میخوام اتفاق وحشتناکی که دیروز برا یکی از هم پایه هم افتاد رو تعریف کنم 

یه دختره هس تو اون یکی کلاس خیلیی خانواده آزادی داره مثلا پرسینگ زبون و لب و دهن و اسمایل زده و تا دیر وقت با دوستاش میره بیرون و چند تا دوس پسر همزمان داره و فلان

بعد دو تا از دوستای این دختره تحریکش میکنن که استامینوفن رو اسنیف کنه 😔😔باورتون میشه؟؟ 

این دختره هم از سر خفن بازی اومده اینو استیف کرده و بیهوش شده😱😱😱

این اتفاق هم داخل مدرسه افتاده و یکی از پاچه خوار های کلاس رفته اینارو پیش همه معلم و مدیر و کادر مدرسه تعریف کرده

امروز بابای دختره اومده بود مدرسه و داد بیداد و دعوا بود همش دختره الان حالش خوبه و مشکلی نداره 

اما اینو تعریف کردم که بگم جامعه خیلیی بیرحمه آدم یه دوستش نمیتونه اعتماد کنه 

مراقب دختراتون باشین جامعه پر گرگه بهشون گوشزد کنین که از دوستاشون حتی مسکن هم نگیرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خانومه معلم بود امروز داشت میگفت تو مدرسه ی دختر افغان بود پنجم ابتدایی یا شیشم متاخل بوده مدرسه نمیدونسته خلاصه این دوستاشو میبرده خونس پیش برادر شوهرش و.....

یکی از دخترا حامله میشه گندش درمیاد

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

یا پیغمبر

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

وای اولین باره اسنیف رو شنیدم شما کلاس هشتمیا چه چیزایی بلدین 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان گرگ ها فقط برای دختر نوجوونه پسرای نوجوون رو آهو تهدید میکنه

آهوام خطرناکن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....