2777
2789
عنوان

جواب همکلاسی دانشگاهمو چی بدم بیاید جزوه خواسته بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست
جزوه و اینا ک هرچی میخواست براش فرستادمالان ازم پرسیده برا فیزیک میانترم برنامت چیه اینو میگم چجوری ...

اگه میخوای سرد باشی باهاش میتونی خیلی کوتاه بگی میخونم دیگه

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول دوستمون پسرا خیلی عنن. ترم آخر دانشگاه یه دختری اومد چند روز تو خوابگاه ما موند می‌گفت یه پسر ترم اول به بهانه جزوه واینا بهم نزدیک شد و بعد بهش وابسته شدم. پسرعموم و خیلی از خواستگارهام رو رد کردم. شد ترم آخر بهش گفتم دیگه دانشگاه تموم میشه دیگه یه اقدامی بکن . پسره گفته مادرم راضی نیست و گریه و زاری. واقعا حالش بد بود

به قول دوستمون پسرا خیلی عنن. ترم آخر دانشگاه یه دختری اومد چند روز تو خوابگاه ما موند می‌گفت یه پسر ...

اره بابا روش ک حساب نمیکنم

نمیدونم چجوری جوابش و بدم فقط

خب زشته بد صحبت کنمهمین که رسمی و خانومانه برخورد کنم منظور و میرسونه دیگه؟الان چجوری جواب بدم

اتفاقا باید برینی بهشون 

پسرا احترام و ادب حالیشون نیس

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش

به قول دوستمون پسرا خیلی عنن. ترم آخر دانشگاه یه دختری اومد چند روز تو خوابگاه ما موند می‌گفت یه پسر ...

الهی پسره ی دردی بگیره

منم ب سرم امده

تو دانشگاه ک پیدا بشه همونجا هم گم میشه

خدا لعنتشون کنه

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش