2777
2789

اصلا وارد دوستی با جنس مخالف نشو...صدمه میبینی...فقط وقتی که خواستی ازدواج کنی و هدفت ازدواج بود ..اونم زیر نظر خانواده....چون خیلی از پسرا فقط برای خوش گذرونی وارد رابطه میشن...اکثرا هم بعد اینکه خسته شدن ول میکنن میرن....هیچی هم براشون مهم نیست

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنبال دوست پسر مباش چون فقط صربه میبینی

با علاقه انتخاب رشته کن

از وقتی وارد دهم شدی زندگی رو جدی بگیر درستو جدی بگیر چون هیچی راه بهتر از درس نیس درس خوندن تنها راه موفقیت نیس ولی بهترین یار موفقیت هست

به همه معلمات احترام بذار همه شونو دوست داشته باش وقتی همه شونو از ته دل دوست داشته باشی اون موقع میبین رفتارش با تو خاص تره چون اینو حس میکنه خودم تجربا اش کردم

اینجا نی نی سایته یا مهد کودک😑

همون منو بگو تاپیک قبلیش درد ودل میکردم باهاش فکر کردم پشت کاربریش یه خانم بالغه که میتونه کمک کنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
صدرصد اینو با تمام وجودم براش تلاش میکنم

موفق باشی عزیزم انقدر خوشحال میشم 🥰🥰😍😍

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

یه زبان رو فول یادبگیر، درست رو بخون و تنبلی نکن، تحت هر شرایطی ادامه بده، نزار کسی ذهنت رو بهم بریزه و دربرابر کسایی که با حرفاشون آزارت میدن یه گوشت در باشه و یه گوشت دروازه، بخاطر اونا ذهن و روحت رو آزار نده

درستو خوب بخون، علاقه و هدفتو تعیین کن

رشته دلخواهتو تو دانشگاه بخون و ادامه تحصیل بده

یه مهارت پولساز در کنار درس یاد بگیر

حداقل تا 23_24 به ازدواج فکر نکن

از روزای نوجوونی و جوونی و مجردیت لذت ببر تفریح کن

این روزا دیگه برنمیگردن... چندتا هنر یاد بگیر

زبانتو تقویت کن؛ کتابای مفید و آموزنده بخون

روی شخصیت و اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن

با هر آدمی وارد رابطه نشو و به هرکسی اعتماد نکن

همیشه کاراتو یادداشت کن و برنامه ریزی داشته باش

کارایی ان که خودم کردم و خیلی راضیم💫

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

سعی کن از الان یه آینده ی درخشان و هدفمند بسازی ،تا جایی که میتونی یاد بگیر ،همه چیز ،آشپزی ،کامپیوتر زبان ورزش ،کارهای هنری و خلاقیت ، آداب معاشرت ،تمرین اخلاقای خوب و ترک اخلاقای بد و........

از لحظه به لحظه زندگیت لذت ببر.

وقتتو با ادمایی که ارزشتو نمیدونن تلف نکن.

مهارت یاد بگیر.

با خدا ارتباط خیلی خوبی داشته باش بهش نزدیک شو باهاش حرف بزن.

ورزش کن.

درس بخون ولی تک بعدی نباش .

خیلی درگیر مجازی هم نباش 💖