2777
2789

چرا اینجوری میکنید به خدا آدم و راهنمایی کنید چیزی ازتون کم نمیشه حداقل به حرمت همون ی کلمه ک ما تو تاپیک هاتون مینویسیم 🤦🏻‍♀😑

(:A__•~•__M:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم من

عزیزم چیزی راجب تدریس خلاقانه می‌دونی ؟ تاحالا انجام دادی من برا گزینش باید یچیز خلاقانه ارائه بدم اونم برای جامعه شناسی حس میکنم هیچی موضوع جالبی ندارع حتی بازی ام ندارع میتونی کمکم کنی ؟ 

فقط ایده بهم بدید چیکار کنم برا تدریسم همین ماکت نقاشی همه چی ام بلدم ولی نمی‌دونم ماکت چی درست کنم بعد میترسم تدریسم ابتدایی بشه و مسخره 

رقیبامم یکیشون تجربه داره قبلن رفته بعد موضوع هاشون جذاب تره حداقل زبان و عربیه 

جانم عزیزم

شما چیزی راجب تدریس خلاقانه میدونید ؟ میتونید کمکم کنید برای گزینش می‌خوام باید شیوه جدید ارائه بدم نسبت به بقیه بعد درسی ک برداشتم از نظر خودم هیچ چیز جذابی ندارع جامعه شناسیه ایده ای دارید ک کمکم کنید تو گزینش برنده بشم ؟ 

تدریس چی؟

هرچی فقط می‌خوام بینم اگه بخوام تدریس متنوع داشته باشم باید چیکار کنم قرار برای گزینش برم ی سری افراد میان ی سری از دروس و تدریس میکنن مثلن عربی زبان مال من جامعه شناسیه یکی ام تاریخ هرکس ک بتونه بهتر تدریس کنه یا کارش بهتر باشه قبول میشه 

می‌خوام ببینم چیکار میتونم بکنم زبان ک خوشد فلش کارت داره بازی ام می‌تونه طرف ارایه بده ولی درس من هیچ جذابیتی نداره همه چی ام بلدم ها ولی نمی‌دونم مثلن ماکت راجب چی درس کنم هرچی ام سرچ میکنم هیچی نمیارع