پفیلا نه تنها باعث چاقی نمیشود، بلکه به لاغری نیز کمک میکند. زیرا حاوی مقدار زیادی فیبر است و باعث افزایش احساس سیری میشود. البته تاثیر این ماده غذایی بر چاقی یا لاغری، به نحوه تهیه پاپ کورن بستگی دارد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پفیلا نه تنها باعث چاقی نمیشود، بلکه به لاغری نیز کمک میکند. زیرا حاوی مقدار زیادی فیبر است و باعث ...
کلا ماده مغذی نداره😄الکی معده رو پر میکنه
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
پفیلا نه تنها باعث چاقی نمیشود، بلکه به لاغری نیز کمک میکند. زیرا حاوی مقدار زیادی فیبر است و باعث ...
✨️🤍😻مهربووون
قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ، بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:)) #ماهِمن