2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 52 پست
خواهش میکنم التماس دعا

ببخشید یه سوال دیگه

اگر بخوام قرآن بخونم و هدیه بدم به اون مرحوم آیا باید حتما اسم و فامیل کاملشو و اسم پدرشو بگم؟

آخه من اسم پدرشونو نمی دونم

ببخشید یه سوال دیگهاگر بخوام قرآن بخونم و هدیه بدم به اون مرحوم آیا باید حتما اسم و فامیل کاملشو و ا ...

نه نیازی نیست 

همچنین که مشخص کنید برای آن شخص است کافی است 

اینجوری که میگم بخون 

به نیت آن مرحوم بخون و ثواب آنرا اهدا کن به ۱۴ معصوم 

اینجوری خیلی وسیع میشه و واسه اون موردی که گفتی کارگشاتر هم میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز یه خانم بهم گفت دعا کن که خدا به دلش بندازه ازت راضی بشه و خدا براش جبران خیر کنهولی خودم پیش ...

یچیزی بگم اسی یه بنده خدا پیرمرد بین دوتا جوون به اشتباه قضاوت میکنه و جوونی که حقش خورده شده میگه تا قیام و قیامت ازت راضی نیستم‌تا اینکه پیرمرده میمیره اومده چند بار خواب یکی گفته من رو اینقدر اینجا اذیت میکنن چون حق ناس اون جوون رو گردنمه برو راضیش کن این بنده خدام میره  و راضی اش میکنه و میگه پیرمرده بعد مدتی به خوابش اومده حالش خوب بوده

اگر گفتنش اوضاع رو خراب میکنهاز طرفش کار خیر بکن انشالله خدا میبخشه ایشون هم اینقدر هم ...

خیلی عذاب میکشم بابتش

حس میکنم هر بلایی سرم میاد به خاطر این حق الناسه

خدا منو ببخشه 

یچیزی بگم اسی یه بنده خدا پیرمرد بین دوتا جوون به اشتباه قضاوت میکنه و جوونی که حقش خورده شده میگه ت ...

متاسفانه من اصلا نمی تونم برای حلالیت به خود شخص مراجعه کنم چون یکیشون فوت کرده و یکیشون اگر برم پیشش باعث دعوای بدی ممکنه بشه و آبروریزی برای همسرم