2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 52 پست
این احساستون نشونه خوبی داره یعنی انسان باوجدان هستین

نمی دونید چه عذابی دارم میکشم 

دلم میخواهد اگر تا همین لحظه هر نمازی خوندم یا هر کار مثبتی کردم خدا ازم بگیره و ثوابش رو برای اون آدم بنویسه فقط اون آدم ازم بگذره و منو ببخشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیز پیچیده ایه که نمی تونم بگم

گفتی یکیش فوت شده 

خب براش خیرات کن اون حلالت میکنه 

اما اونی که زنده است چون نمیشه بری حلالیت بگیری واس اونم خیرات کن سعی کن واسش کادو پست کنی 

اگه تهمت و غیبت است آثارش پاک کن 

توبه هم کردی ظاهرا 

اون نهی شدن از گناه هم احسنت احسنت 

یکیشون فوت کرده و اون یکی هم که در قید حیات هست به هیچ وجه امکان ملاقات نداریم اصلا نمیشه رو در رو ش ...

لذا باید به طور جدّ، مراقب زبان و حرکات و سکنات خود باشیم که مبادا اسباب دل شکستن کسی را فراهم آوریم و اگر چنین کاری رخ داد بعد از توبه و استغفار جدی به درگاه ربوبی، باید، عملا جبران کنیم و پیش آن شخص برویم و دلش را به دست آوریم و اگر به او دسترسی نداریم در کنار کار خیری مانند قرآن و نماز خواندن به نیت او، صدقه‌ای هم به عنوان رد مظالم به فقیر بدهیم.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
گفتی یکیش فوت شده خب براش خیرات کن اون حلالت میکنه اما اونی که زنده است چون نمیشه بری حلالیت بگیری و ...

یعنی واقعا ممکنه بخشیده بشم ؟

با خیرات و فرستادن صدقه براشون 

ای خدا منو ببخش 

ای خدا به دل بنده ت بنداز از سر تقصیرم بگذره 

یعنی واقعا ممکنه بخشیده بشم ؟با خیرات و فرستادن صدقه براشون ای خدا منو ببخش ای خدا به دل بنده ت بندا ...

مطمعن باش چون ازته دلت پشیمونی ازکارت ..بخشیده میشی..خداوندالرحم الراحمینه عزیزم 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
گفتی یکیش فوت شده خب براش خیرات کن اون حلالت میکنه اما اونی که زنده است چون نمیشه بری حلالیت بگیری و ...

یه شهر خیلی خیلی دور خاکش کردن اون مرحوم رو 

باید بزارم سر خاکشون یا نه؟