2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست
خیلی عذاب میکشم بابتشحس میکنم هر بلایی سرم میاد به خاطر این حق الناسهخدا منو ببخشه

ول کن  بابا    توبه کن    بعد هم   هر وقت تونستی کار خیر از طرفش بکن   که  اون دنیا کمک بهش بشه   یعنی وقتی لازم داره

رد مظالم  به نظرم  بده دفتر مراجع   یا تو حرم ها صندوق رد مظالم هست   

خدا   خیلیییییییییی   مهربون تر از  اون چیزی که  بهمون گفتن

میبخشه     شک نکن    وسواس شدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم 🙏

خواهش میکنم💗

ما هم تو همچین موقعیتی قرار گرفتیم 

به آدم مظلوم ستم کردیم و بعدش اون شخص فوت شد 

ولسه خانواده ما مشکلات زیادی به وجود اومد و مامانم گفت بخاطر اینه که فلانی رو اذیت کردیم 

دیگه یه حاج آقا گفت از طرف اون شخص رد مظالم بدید به فقیر 

یه روحانی دیگه گفت پول بدین براش نمازای قضاشو بخونن یا حتی شما خودتم میتونی نمازای قضای اون شخص رو بخونی تو اون دنیا به این چیزا خیلی احتیاج دارن 

خواهش میکنم💗ما هم تو همچین موقعیتی قرار گرفتیم به آدم مظلوم ستم کردیم و بعدش اون شخص فوت شد ولسه خا ...

خیلی خوبه حتما براشون نماز و قرآن میخونم

امیدوارم خدا به هممون رحم کنه و یه لحظه مارو به حال خودمون نزاره 🙏

آره درست میگید وسواس فکری شده برام

از شیطون   

یعنی  از رحمت خدا نا امید شدی

قدم اول  توبه  برداشتی      پشیمانی از عمق وجود

حالا قدم  بعدی بردار    جبران

نمون تو قدم اول       

برو جلو

حدیث حضرت امیر   درباره  مراحل توبه رو بخون

موفق باشی       التماس دعا

متاسفانه من اصلا نمی تونم برای حلالیت به خود شخص مراجعه کنم چون یکیشون فوت کرده و یکیشون اگر برم پیش ...

عزیزم فقط از خدادبخواه تورو ببخشه و میتونی براش قرآن بخون و به جاش پول بده فقرا خدا میبخشه بزرگه