2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اصلا نگران نباش

منم سال۹۵ ،توی هفته۱۸-۱۹ بارداریم آبله گرفتم خیلی شدیدددد.

اولش متخصص زنان تشخیصش حساسیت به جنین بود،نتونست تشخیص بده که آبله هست،بالاخره دکتر پوست گفت که آبله هست.

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

متخصص عفونت های داخلی به شوهرم گفته بود قطعا جنین مشکل دار میشه .خدا خیرشوهرم بده به من چیز نگفت.

خلاصه که بچه م صحیح و سلام به دنیا اومد

سه ماه وسط بهترین زمان برای آبله هست .

انشالله نی نی شما هم سلامت بدنیا میاد

من خیلیارو دیدم آبله داشتن و بچه به سلامتی دنیا اومده

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

هرچقدر میخوام صبور باشم نمیشه خیلی نگرانم دکترام که نظر قطعی نمیدن که به جنین آسیب رسیده یا نه

ببین عزیزم بیشترین خطر چند روز دور و بر زایمانه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
سه ماه اول احتمال سقط هستسه ماه وسط بی خطرسه ماه آخر،احتمال داره بچه هم آبله بگیره

خیلی نگرانم اصلا دارم دیوانه میشم انشاالله سالم باشه بدترش اینه میگن تو این هفته ها مشکل دار میشه ولی اجازه سقط هم نمیدن 

اخه میگن بچه کور فلج یا بیمار ذهنی میکنه چی

خیلی احتمالش کمه. الان چند هفته ای 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اخه میگن بچه کور فلج یا بیمار ذهنی میکنه چی

نهه به این فکر نکن انرژیشو فقط بیشتر میکنی

اون همه آدم سالم بدنیا اومدن یه سری هم هر اتفاقی برای بچه افتاده

رها کن مطمئن باش هر اتفاقی که به نفعته پیش میاد هزاران بار ثابت شده بهم