2777
2789
خیلی نگرانم اصلا دارم دیوانه میشم انشاالله سالم باشه بدترش اینه میگن تو این هفته ها مشکل دار میشه ول ...

من این همه برات تایپ کردم عزیزم

دقیقا تو شرایط تو بودم،دکتر هم همین حرفهایی رو میزد که به شما گفتن،اما خداروشکر هیچی نشد

الکی استرس نداشته باش

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ۲۲هفته ام

عزیزم بیشترین خطر مال ۱۳ تا ۲۰ هفته است. نگران نباش. بیشتر حواست به سلامت خودت باشه و قرص هاتونو بخورین. اگر بخورین برای جنین هم بهتره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
من این همه برات تایپ کردم عزیزمدقیقا تو شرایط تو بودم،دکتر هم همین حرفهایی رو میزد که به شما گفتن،ام ...

مبدونم عزیزم ممنون خوندم ولی من میدونم زندگی با بچه مشکل دار چقدر سخته بخاطر همین دارم دق میکنم 

عزیزم بیشترین خطر مال ۱۳ تا ۲۰ هفته است. نگران نباش. بیشتر حواست به سلامت خودت باشه و قرص هاتونو بخو ...

امرور دکتر بودم قرص نداد فردا وقت دکتر عفونی دارم گفت اون باید دارو بده 

امرور دکتر بودم قرص نداد فردا وقت دکتر عفونی دارم گفت اون باید دارو بده

پس زودتر برین. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خبلی امتحان سختی بود

سخته قبول

ولی با انرژی منفی بدترش نکن

تو از پسش برمیای ..و اون بچه از طرف طبیعت یه انرژی خیلی قوی‌تر از منوتو داره حمایت میشه نگرانش نباش

فقط و فقط عشق بفرست🤍