2777
2789
عنوان

جنسیت بچم پسر شده نگرانم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنت بر هفت جدشون چقد نفهمن مردم. فازشون چیه به زن حامله میگن بچت سقط میشه!!!!! اصلااا به این چیزا فکر نکن اون اسپرم پسره که ضعیفه یعنی قبل از تشکیل. بعد از اینکه جنین تشکیل میشه اتفاقا پسر قوی تره

ببخشید ببخشید حرف مفت زدن.این چرتو‌پرتا چیه اخه.من‌خودم بچم‌پسره تا روز اخر بارداری من ورزشو پیاده‌ر ...

منم تا روز آخر ورزش اخرش هم به زور هفته ۴۱ با سزارين به دنیا اومد حتی با آمپول فشارم نیومد 

خدایا توبه،به دستاشون نگاه نکردی ببینی ازکجاشون دست کردن این حرفا را درآوردن،آدم تعجب می‌کنه از اطلاعات بعضیا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
منم تا روز آخر ورزش اخرش هم به زور هفته ۴۱ با سزارين به دنیا اومد حتی با آمپول فشارم نیومد

منم بچم‌ اصلا مایل نبود بدنیا بیاد با امپول فشار زایمان کردم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من بارداربودم فکرکنم ماه ششم بودم خواهرم فوق العاده انرژی منفیه ما تو خانواده مادرم یه ناشنوا داریم من هم کلی آزمایش ژنتیک دادم که حامله شدم بعد خواهرم همش میگفت اگه ناشنوا باشه چی چرا نرفتی فلان آزمایش بدی چرا نرفتی فلان جا با بچه لال میخوای چکارکنیم ببین یه حالی منو انداخته بود که باورم شده بود بچم ناشنوا باشوهرم چند جا مشاور ژنتیک رفتیم همشون میگفتن خانوم شما حامله ای الان این حالت بچه رو بدتر می‌کنه ریلکس باش فوقش بدنیا اومد کلی کارمیشه کرد تو هم که همه آزمایشات سالمه نگران نباش خداروشکر بچم سالم بدنیا اومد

خدا خیرتون بده آرومم کردینآخه تو نت هم نوشته جنین پسر ضعیف تر از دخترهیعنی الکیه؟

پسر من زودتر از وقتش بدنیا اومد ولی چیزی نشد دستگاه هم نداشتن فقط یه شب برا زردی موند بیمارستان هفته ۳۶ بودم رفتم ضربان قلبش بشنوم دکتر گفت قلبش ضعیف میزنه رفتم سونو گفت بچه دو هفته رشد نکرده ولی خدا رو شکر سالم بدنیا اومد دستگاه هم نرفت اصلا نگران نباش تا خدا نخواد هیچ چیزی نمیشه موج منفیا رو بریز بره اتفاقا پسرا قوی ترن به نظرم