2777
2789
عنوان

جنسیت بچم پسر شده نگرانم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اونا مشاور نبودن شمر بودن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

دروغ محضه 

تو خانوادمون آی وی اف داشتیم پسر هم شده بود اتفاقا ماشالا الان کلاس اوله 

یکیم داشتیم طبیعی بود پسر بود پنج ماهگی افتاد 

ربطی نداره فقط خیلی استراحت کن

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببخشید ببخشید حرف مفت زدن.این چرتو‌پرتا چیه اخه.من‌خودم بچم‌پسره تا روز اخر بارداری من ورزشو پیاده‌رویمو‌داشتم تا ماه شش من والیبال بازی میکردم.چه‌چرتو پرتایی ادم میشنوه.استرس نداشته باش عزیزم اصلا همچین‌چیزی نیست بعضیا خوششون میاد استرس بندازن به جون بقیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

پس این همه پسر چطور به دنیا اومدن؟😐

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️