2777
2789

خیلی ها بهم گفتن  درست بود

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگی مهدی دوسم داره عزیزم؟بهم میرسیم اگه آره چ زمان؟

هرچند ار خیلی ها میپرسی اما یه آقایی با اسم الف و ر بهت بعد ها علاقه پیدا میکنه    بهت علاقه داره یه جورایی مثبته نظرشان یه خواستگار هم برات میاد وعده ن  وعده پنج تغییرات تو با اون مثبته  یه دلتنگی بهت داره  وعده هفت دیدار داری  بکم ازش دوری ازت بشدت دلخوره اسم مذهبی هم داره دیدم

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

هرچند ار خیلی ها میپرسی اما یه آقایی با اسم الف و ر بهت بعد ها علاقه پیدا میکنه بهت علاقه داره یه ...

واییییی مرسیییی بخدا برم حرم برات دو رکعت نماز میخونم حتماااا

انقد منتظر بودم جواب بدیییی🥹

خب الان به مهدی نمیرسم ینی؟باهم ازدواج نداریم؟

واییییی مرسیییی بخدا برم حرم برات دو رکعت نماز میخونم حتمااااانقد منتظر بودم جواب بدیییی🥹خب الان به ...

برات حلقه اینا دیدم وعده یک اما خواهان خیلی داری اگ  وضعیت مالیش رو به بهبودی بره  سمتت میاد برات خوش اقبالی میبینم یه جورایی با این پسر انگار شانس در خوونتو زده مهدی پسر سر زبون دار و کار بلدیه تقریبا قد بلنده باهاش دیدار داری اگ  دیدیش بهم بگو دلتنگی داری از سمتش ولی مخالف زیاده انگاری خواهان زیاد داری و  اطرافیان دخالت بیجا دارن 

برات حلقه اینا دیدم وعده یک اما خواهان خیلی داری اگ وضعیت مالیش رو به بهبودی بره سمتت میاد برات خو ...

خواهان نمیدونم والا کسی تاحالا نیومده ..اره قدش بلنده تقریبا

من همین مهدی رو خیلی دوس دارم روش کراشم و از ته قلبم میخام بهش برسم🥹 مرسی عزیزم لطف کردی برات کلی دعا میکنم به آرزوت برسی✨شماهم دعا کن برسم بهش حتما تگت میکنم و بهت میگم🥹🥹🥹❤️

خواهان نمیدونم والا کسی تاحالا نیومده ..اره قدش بلنده تقریبامن همین مهدی رو خیلی دوس دارم روش کراشم ...

من الان و نگفتم بعد ها گفتم برات خواستگارمیاد با اسم الف و ر ن و اسم ه ی ص دیدم ولی مطابق میلشی و دلخور ازت

من الان و نگفتم بعد ها گفتم برات خواستگارمیاد با اسم الف و ر ن و اسم ه ی ص دیدم ولی مطابق میلشی و دل ...

آها😊 ولی درنهایت ازدواجم با همین مهدی باشه ایشالا🥹😁دعا کن برام✨

آها😊 ولی درنهایت ازدواجم با همین مهدی باشه ایشالا🥹😁دعا کن برام✨

بزار بیاد سمتتت  و دیدار داشته باشی بعد به حرفام باور پیدا میکنی  

هرچند فردا باز تا پیک میزنی میپرسی از بقیه 

بزار بیاد سمتتت و دیدار داشته باشی بعد به حرفام باور پیدا میکنی هرچند فردا باز تا پیک میزنی میپرسی ...

نه دیگ تاپیک نمیزنم 😅

ینی دیدار داشته باشم حتی غیرمنتظره باعث میشه بیاد سمتم و پاپیش بذاره؟؟ چه زمانی هست این دیدار؟؟اصلا کسی دیگه رو واسه خودش نداره من اینجوری براش بال بال میزنم؟😂 علاقه که داره بهم؟

نه دیگ تاپیک نمیزنم 😅ینی دیدار داشته باشم حتی غیرمنتظره باعث میشه بیاد سمتم و پاپیش بذاره؟؟ چه زمان ...

ن  با کسی نیس وعده هفت دیدار داری این دیدار برات خوبه خودت میفهمی  بقیشو