2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن و بچه رو دادن شوهرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست
انشاالله خدا خودش نظر کنه بهت 🥺

خیلی برای من و این بچه های طفل معصوم دعا کنید

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
آخ بمیرم برا اون بچه ها 💔چاره ای نیست ..خدا لعنت کنه اون هایی که تو دادگاه کم کاری کردن و وضع رسید ...

خدا فقط بکشش و به درد یه دیقه ای به زودی دچارش کنه که این روزگار و برای من و این بچه ها درست کرده

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبب به سن قانونی رسیدن ، برو درخواست بده برشون گردون ،من مشکلم اینه بچه هام کوچیکن

نمیتونم دیگه دیر شده ۱۹ سالشونه دخترم عقده و داره میره سر خونه زندگیش پسرمم دانشجوعه و بعید میدونم بخواد بیاد پیش من 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ااون ولی دمه ، بچه رو بکشه هم اشکال نداره ، اما پیش من که سالمن انقد داستان دارم ، از پارسال تا حالا ...

خوب چرا همینارو به قاضی نمیگی  بگو اونا صلاحیت نگه داری بچه روندارن وپدرشون اونا رو نمیخواد فقط میخواد اذیتم کنه    واینکه دخترت زیر ۷ سال باید پیشت باشه  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
خوب چرا همینارو به قاضی نمیگی بگو اونا صلاحیت نگه داری بچه روندارن وپدرشون اونا رو نمیخواد فقط میخو ...

قااضیا می گن حق با پدره ، من حضانت بلاعزل هر دو بچه مو دارم ، بازم اذیتم می کنه و هر روز یه داستان ، همه راه ها رو رفتم ، قانون با مرده اس ، می گی اومده زدم ، میگه پدرشونه ، تو تاپیکم کامل توضیح دادم

نمیتونم دیگه دیر شده ۱۹ سالشونه دخترم عقده و داره میره سر خونه زندگیش پسرمم دانشجوعه و بعید میدونم ب ...

اتفاقا الان خیلی وقت خوبیه باهاشون کم کم رابطه بگیرین ، سن ازدواج و دانشگاه بچه ها به مادر نیاز دارن ،

تو رو خدا برای من و این طفل معصومام دعا کنین

اتفاقا الان خیلی وقت خوبیه باهاشون کم کم رابطه بگیرین ، سن ازدواج و دانشگاه بچه ها به مادر نیاز دارن ...

ان شالا مشکلت حل بشه و با آرامش واسه بچه هات مادری کنی 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ان شالا مشکلت حل بشه و با آرامش واسه بچه هات مادری کنی 💚

آمین

قااضیا می گن حق با پدره ، من حضانت بلاعزل هر دو بچه مو دارم ، بازم اذیتم می کنه و هر روز یه داستان ، ...

یعنی چی حق با پدره  بچه ی زیر هفت سال که طبق قانون برای مادره  خدا نگذره ازشون که اینجور خونه مادرا رو  توشیشه میکنن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

استارتر شما خودتون درخواست طلاق دادین یاهمسرتون   واینکه درخواست نفقه برای بچه هاتون ندادین ؟؟؟؟

الان دخترم منم  از همسرش که ایرادای همسرسابق شمارو داره میخواد جدا بشه وکیل گفت اول درخواست نفقه ومهریه بدین گفت فعلا اینجوری اذیتش کنید  ولی حرفی ازطلاق نزنید بچه ی دختر ۲ونیم سالشه وکیل گفت بچه ی زیر ۷ سال بامادرشه وپدر باید نفقش وبده البته دومادمون جایی برای سکونت نداره قبلا با خونوادش زندگی می‌کرد که الان انداختنش بیرون ازخونشون