2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن و بچه رو دادن شوهرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 86 پست
اسمش که روشه !! بلاعزل! یعنی اونو هم عزل میکنن؟؟ و ایکاش مهریه‌تو نمیبخشیدی

آرره تنها بلاعزلی که عزل می شه حضانت بچه اس ،. من اینو وقتی فهمیدم که کار از کار گذشته بود و مهریه رو بخشیده بودم ، وکیلا اینو نمی گن، و ۹۰ درصد مردا بعد حضانت دادن دیگه پیگیر بچه نمی شن ، طرف من مریض روانیه ، می خواد منو اذیت کنه ، می خواد نزاره من یه روز خوش داشته باشم همه جا گفته از من طلاق گرفته نمیزارم اب خوش از گلوش پایین بره

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا لعنتشون کنه هیچ وقت قانون پشت زن نیست.لعنت به این قانون مرد سالار

مررد اگه انسان باشه که هیچ ، ولی مث این مورد من روانی و بی شرف باشه زن دستش به هیچ جا بند نیس ، مگه پشت محکمی داشته باشه که دهن طرفو صاف کنن که اونم من ندارم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
امروز می دونن که این خودزنی کرده اما با زور از من رضایت گرفتن ، در صورتی که من نزده بودمو اون زده بو ...

آخ که چقدر ظلمن ..از خدا می‌خوام مشکلاتت حل بشه ..تا میتونی تلاش کن که بچه هات ندی..اما وقتی نشد دیگه چاره ای نیست ..اگر تونستی برو همون شهر همسرت ی خونه بگیر که لااقل چند وقتی ی بار بچه هارو ببینی ..

مررد اگه انسان باشه که هیچ ، ولی مث این مورد من روانی و بی شرف باشه زن دستش به هیچ جا بند نیس ، مگه ...

خدا کمکت کنه.خدا پناه بی پناهاست.واقعا ناراحت شدم برای وضعیتی که داری ولی کاری جز دعا از دستم برنمیاد

خدا کمکت کنه.خدا پناه بی پناهاست.واقعا ناراحت شدم برای وضعیتی که داری ولی کاری جز دعا از دستم برنمیا ...

همین دعا خیلیه ، برام خیلی دعا کنین

عزیزم درسته چندتا وکیل حرف زدی و...حرفشون یکی بوده ولی بنظرم شوهرت رشوه داده وپارتی داره تو دادگاه خراب شده وگرنه نباید با اینهمه مشکلاتی که داره وپرونده ها راحتدر بره وبهش حق بون حتیبرای کتک هم پزشکی قانونی تشخیص میده کدومش کتکه کدومش خودزنی خیلی عجیبه 

کاش شعبه تو عوض میکردی قاضیت عوض میشد.خواهر من مشاور حقوقیه خودشمدرجریانات طلاق بود ولی پدر طرفو دراورد به گوه اوری انداختش کشوندنش بیمارستان اعصاب وروان نامه گرفت که دیواانه س وگیلا بهش میگفتن نمیتونی ثابت کنی ولی کرد همیشه میگه قاضیم خوب. بود

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
آخ که چقدر ظلمن ..از خدا می‌خوام مشکلاتت حل بشه ..تا میتونی تلاش کن که بچه هات ندی..اما وقتی نشد دیگ ...

ششهر منو اون عوضی یکیه ، برم میفتم تو تله خانواده اش ، شرایطم سخت تر می شه ، اونوقت نمیزارن بچه ها رو ببینم بدتر می شه و دق می کنم

عزیزم درسته چندتا وکیل حرف زدی و...حرفشون یکی بوده ولی بنظرم شوهرت رشوه داده وپارتی داره تو دادگاه خ ...

من حتی می خواستم عدم تعادل روانیشو بگیرم ، با چند تا دکتر پزشک قانونیم حرف زدم ، گفتن خیلی سخته ، 

قاضی رو خریده بودن ، به زور از من رضایت گرفت ، گفت یا رضایت یا بازداشت ، روانیم کردن ، جنگ روانی ، قاضیا الان خیلیاشون آشغال و عوضین ، دیگه اون از خوش شانسی خواهرت بوده

آها ..خودت شرایط بهتر می‌دونی ..بعد هر دو تا بچه رو هم میخواد ببره ؟

آرره

من حتی می خواستم عدم تعادل روانیشو بگیرم ، با چند تا دکتر پزشک قانونیم حرف زدم ، گفتن خیلی سخته ، قا ...

خریدن شک نکن.فقط شعبه تو تغییربده .ساده نباش نمون تا هربلایی سرت بیاره.درخواستبده براپزشکی قانونی خواهرمن ۳ماه زنش بود گفتن با۳ماه نمیتونی ثابت کنی. ولی از قاضی درخواست کرد رفتن جلسات رو ثابت شد که دیووانه س کلا.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
خریدن شک نکن.فقط شعبه تو تغییربده .ساده نباش نمون تا هربلایی سرت بیاره.درخواستبده براپزشکی قانونی خو ...

اینجا قضاتش همینن ، یکسال و نیمه دارم دادگاه میرم ، بعد اینکه داداشم همراهیش می کنه و همه دادگاه ها همراهش میره