2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5559 بازدید | 188 پست
خب عینکه چیزی نیست بهش بگو مریض شدم و اصلا بگو نیاز به تنهایی دارم یعنی چیییی؟ چقدر پرروعه داداشت ...

آروم تر بابا عه😅

استاتر باید اول غیر مستقیم و با زبون خوش با برادرش حرف بزنه نه اینجوری شمشیر از رو ببنده مگه دشمنشه برادرشه ها

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا معلومه پسر سالمیه وگرنه کی به جای خوش گذرونی بادوستاش میره خونه داماد!!!

چون شوهرم دوستش بوده 

و خب بعلاوه بقیه دوستای آشنا شم میاره مثلرالتن ک پسر داییم آورده 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
من این اشتباه و کردم تو نکن آخرشم نمیگه دستت درد نکنه با مادرت صحبت کن بگو من درس دارم شوهرم می‌خواد ...

داداشم هیچ دلش برا من تنگ نمیشه بخدا بخاطر اینک با شوهرم بش خوش میگذره میاد

من شبایی ک تنهام نمیاد بام بخوابه ک تنها نمونم میگه راحت نیستم خوبه کل هفته اینحا راحته 

خانومش خوشش نمیاد زیادمنم نمیخوام مزاحم زندگیش باشمکلا بعد ازدواج خیلی کم دیدمش

وا مگه دختر غریبه ای که خوشش نیاد قبل اون که اون باشه شما بودی 

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
منم دلم براش سوخت اولش اما بعد اینکه گفت بخاطر شوهرم میاد و از اتاق بیام بیرون پا میشه میره نظرم عوض ...

نه میگم اگ بیام تو اتاق پا میشه میزه یجوری مثل غریبه رفتار میکنه مثلا درس داشته باشم سرم درد بکنه حق ندارم جم بخورم از جام  و اونجا باسم ک  چیزی میخان برسونم نه ک فک کنی کنارشون باشم 

من داداشم چون خونه مادرم توروستابود همش شهرستان میومد پیش ما ..مسافرتم میرفتیم میبردیمش ..خیلی باهم ...

داداش من این‌جوری نیست چجوری بگم خیلی منو دوست ندازه برا خاطر شوهرم میاد اگ اون نباشه پاشو اینحا نمیزاره 

نه میگم اگ بیام تو اتاق پا میشه میزه یجوری مثل غریبه رفتار میکنه مثلا درس داشته باشم سرم درد بکنه حق ...

دیگه داره فکر های بدی به ذهنم میاد 😂😂😂

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
وا مگه دختر غریبه ای که خوشش نیاد قبل اون که اون باشه شما بودی

کلا عروسمون متفاوته

انگار ما برادرمو میخوایم بدزدیم

شایدم بخاطر این باشه . بچه که بود پدرشو از دست داد

الا برادرم براش همه چیزه

خیلی روش حساسه

داداشم هیچ دلش برا من تنگ نمیشه بخدا بخاطر اینک با شوهرم بش خوش میگذره میادمن شبایی ک تنهام نمیاد با ...

برادر من برا منافع خودش میومد پلاس می‌شد وگرنه هیچ خیری ندیدم ی بار کسی خونه نبود اومداومدن وسیله ساختمون ببرن گفتم باش کمک کن در حد دوتا کارتن گفت به من چه رفت من موندم با کارگر مرد غریبه 

خونه مامانت نمیره، چون مامانت بهش رو نمیده زیاد، کمتر خوش میگذره، میاد خونه شما.... مجرده برادرت؟ در ...

بله مجرده خونه مامانم بهش خوش نمیگذره در واقع  غذای مامانم دوس نداره یا هرچی اونجا نمیتونه آزادانه فیلم ببینه تا نصف شب و کلا خونه مامانم یجوری منم مجرد بودم دوست داشح فرار کنم بدم میومد