2777
2789
عنوان

داداشم دیگ خسته ام کرده اونقد اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4953 بازدید | 184 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط اونایی که همدردی کردن با داداش اسی و گفتن بذار بیاد😬😬یعنی یه مرد جوان شعورش نباید برسه که نمیش ...

الان هم پا شده با پسر داییم اومده وای خدا اینحا رو رسما کردن مهمون خونه مشروب شون کمه اونم معلوم نیست من نیستم چیکارا میکنن

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
دلم برای داداشش خیلی میسوزه چون وابسته اسی شده و دوستش داره هرچند اسی میگه منو دوست نداره و چون تنها ...

عریزم اگ شما هم هرشب خونه خواهرت بودی مزاحم شون بودی

خصوصا ک من ک نیستمم داداشم دوستاشو جمع میکنه خونه من الانم با پسر دایی ام اومدن 

من داداشم چون خونه مادرم توروستابود همش شهرستان میومد پیش ما ..مسافرتم میرفتیم میبردیمش ..خیلی باهم ...

دقیقامنم داداشم روبه قول معروف بزرگش کردم فقط شیر بهش ندادم سربازهم بود پیش من بود ولی زن گرفت نمیدونم چرا اینقدر عوض شد حتی عید هم زنگ نمیزنه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عریزم اگ شما هم هرشب خونه خواهرت بودی مزاحم شون بودیخصوصا ک من ک نیستمم داداشم دوستاشو جمع میکنه خون ...

درسته عزیزم بالا گفتم که نظرم بعد حرفایی که زدی عوض شد 

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم
قضیه دارک شد 😂😂

دارک نیست شبایی  نیستم هر چی پسره تو فامیل جمع میکنه میارهاگ اینحا چجوری بهتون بگم انگار اینجا خونه مجردی هست 

الانم پسر داییمو اورده

داداشم۲۰ساله داخل کماس.. تنها داداشم.. میدونم منم جا شمابودم شاید خسه میشدم.. ولیییی ایکاش منم صب و ...

انشالله سلامتی شونو بدست بیارن عزیزم ناراحت شذم

دارک نیست شبایی نیستم هر چی پسره تو فامیل جمع میکنه میارهاگ اینحا چجوری بهتون بگم انگار اینجا خونه ...

فکر کنم خونه مجردی گیر آورده خونه شما رو خوبه ps5 ندارید 😂😂😂

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

کاش تعارف و رودربایستی تو فرهنگ ما برچیده میشد... آدم میتونست با خیال راحت بدون اینکه درامایی بوجود بیاد بگه میخوام دورم خلوت باشه و آخر هفته اصلا برنامه غذا درست کردن ندارم و وقت استراحتمه...اون طرفم بدون اینکه ناراحت شه و بهش بربخوره و هزار مساله که رابطشون رو تیره کنه درک کنه و بره...حالا نخواستیم شامم سفارش بده یا درست کنه بگه مهمون من باشین بعنوان تشکر به خاطر پذیرایی قبل

چطوردلت میادمیگی ازدس داداشم خسته شدم 🙁😕طفلی خوبهش بگونیاد پشت سرش حرف نزن 🤐

پشت سرش حرف نزدم شما داداشمو میشناسی اصلا 

دارم دنبال راه حل می گردم 

شبایی ک نیستم میان اینجا با دوستاش و شوهرم کباب میخورن و مهمونی میگیرن و فیلم می بینن 

شبایی ک شوهرم شیفته و تنهام نمیاد پیشم بخوابه حتی ک تنها نباشم 

بنظرتون عاشق ابجی شع؟