هیچوقتتتتت نشده بهشون بی احترامی کنم ولی مدام پشتم صحبت کردن و بدمو گفتن مادرشوهرم زن عمومه ولی نمیدونم چرا با من بدن چون الویت اول همسرم خانوادش نیست:) و اونا حسودی میکنن ولی بی احترامی نکردیم با خواهرشوهر عین خواهرم رفتار کردم ک حس تنهایی نکنه مدام میگفتم بیاد خونمون بمونه وسیله میگرفتم واسش فکر کردم مث خواهرمه هر موقع میرم خونشون خیلی خشک برخورد میکنن ی لیوان آب نمیدن دستم حوصلم سر میره تحویل نمیگیرن تا حرفم میزنن فقط تیکه و نصیحت ک اینکارو کنین اینو دعوت کنین...امروز خونشون بودم خواهرشوهر از مدرسه اومد رفتم بهش سلام دادم و لبخند زدم نگام کرد صورتشو اونور کرد جواب نداد خیلی دلخور شدم با اینکه میدونم بدمو میگن سعی کردم احترام نگه دارم تا مشکلی پیش نیاد ولی اونا....از بس بدمو تو اون خونه میگن الان دلم راضی نیس هر یماه میرم خونشون پدرم ازونطرف با عموم میشینه بدمونو میگه ک اره اینا دعوت نمیکنن فلانیو.. حق دخالتم نمیدیم ولی بازم ...الان واسه مشکلات مالی برای اینکه بتونیم خونه بگیریم مجبوریم یه مدت کوتاه باهم تو یه ساختمون زندگی کنیم تا پول جم کنیم ولی با این رفتارشون ته دلم راضی نیست خونه مناسب گیر نمیاد چنبار کنسل کردیم الانم بریم دوباره بگیم نمیایم بد میشه جیکار کنم دوساله دارم تحمل میکنم هر دفه بیشتر میشکنم و حس تنفر میگیرم🙂😔💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اشتباهت همینه باهاشون گرم می گیری بااحترام. اما فاصله تو حفظ کن که جرات نکنند هرچیزی بهت بگن
باهاشون گرم نمیگیرم فقط موقع نامزدی فک میکردم عین خانواده خودمن تا اینکه فهمیدم بدمو میخان و سعی کردم فاصلمو حفظ کنم و سر و سنگین باشم و ازونطرف خوشبرخورد ولی قدر نمیدونن الان افتادم تو یه گودال نمیدونم چیکار کنم پشیمونم ک همون اول نشناختمشون آدمایی ک با خودیشونم بدن
برو کارگری کن غذا نان خشک بخور خونه کوچک بگیرتاهزینه هاتون کم بشه چون اونجا بری ممکنه اصلا زندگیت دو ...
همسرم خانوادشو میشناسه و خودش میگ حق دخالت نمیدم چنباریم باهاشون صحبت کرده با خودم گفتم برم اونجا ولی سرسنگین باشم تا بفهمن ولی اگ چیزی بگن پاشیم ازونجایی تا بعد گلایه ای نکنن ک بَدین و ....