2777
2789
عنوان

بياييد بگم شوهرم چجور با من و مامانم رفتار ميكنه دارم از حرص ميتركم

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم از من چنین توقعاتی داشت 

منتها چون یک بار بکنی میشه وظیفت

منم رک بهش گفتم مگه وقتی مریض بودم و مامانم مریض بود مامانت ی کاسه سوپ درست کرد بیاره برا من

فقط زنگ میزد خوب شدین؟ 

دیگ شوهرم دید من نمیکنم ول کرد 

عزیزم غریبه نیستنا مادر شوهر پدرشوهرتن چقد سرد و بی احساسی نسبت بهشون !شوهرتم خب انتظار داره ازت اخم ...

به هر حال مهم اینه اگه ی رفتاری بکنی بعدا میشه وظیفت و اگه بعدها نکنی شر به پا میشه 

مگه انقد مادرشوهر اینا فهیم باشن بگن لطفش بود نه وظیفه

شوهر من اول اخر داشت ميرفت خونه ى پدر مادرش يا خونه تنها ميموندم يا مى اومدم اينجا در ضمن حتى اگه من ...

خوش به حالت که شوهرت اینقدر با خونوادت راحته و حتما مامانت مهربونه باهاش که همچین درخواستی ازش کرده ناراحت نباش مراعات حال تو رو کرده شوهر من دور از جونش اگه بمیره روش نمیشه همچین درخواستی از مامانم بکنه بس که باهاشون رودربایستی داره و  من از این اخلاقش متنفرم

مادرشوهرت وقتی تو مریض هستی برات سوپ میپزه بیاره؟

والا از اول پاييز تا الان سه بار مريض شدم هر دفعه هم بدتر از قبليش كسى برام چيزى نفرستاد ولى اين دفعه اولش كه شوهرم مريض شد برامون گوشت و ميوه اوردن منم در قبال همون امروز سوپ پختم

خوش به حالت که شوهرت اینقدر با خونوادت راحته و حتما مامانت مهربونه باهاش که همچین درخواستی ازش کرده ...

نه عزيزم اصلا ، درستش اينكه اعتدال باشه نه راحتى زياد نه رو دو وايسى زياد در حد شوهر من اصلا خوب ني

به هر حال مهم اینه اگه ی رفتاری بکنی بعدا میشه وظیفت و اگه بعدها نکنی شر به پا میشه مگه انقد مادرشوه ...

خب شما یه بار انجام بده دلشون خوش باشه عروس دارن بار بعد انجام نده 

نکه کلا انجام ندی از ترس اینکه وظیفه نشه!

مثلا ماهی یه بار سالی یه بار ی سوپ پختن چه کار کبیریه مگه اخه؟

جای دوری نمیره اوناهم پدرو مادرن برا همسرتون عزیزن به اونا محبت کنید هزار برابر همسرتون خوشحال میشه و ذوق میکنه