2777
2789
عنوان

بياييد بگم شوهرم چجور با من و مامانم رفتار ميكنه دارم از حرص ميتركم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 55 پست

یه سوپ ادمو نکشته ها اشکالی هم نداره منتهی  لحنش و رفتارش حالمو بهم زد 

این مامان منو میخواد تا ادمش کنه 

ادم نادون متوقع رو که بهش بدی تا سوار گردنت نشه ول نمیکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت ، اى كاش مادرم از اين مادرا بود ديگه كسى جرات نميكرد باش اينجور رفتار كنه پدر هم ندارم همين ...

اتفاقا من دوست داشتم مادرم مثل تو بود.کادر من مثل خروس جنگی همش دنبال دعواس

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
یه سوپ ادمو نکشته ها اشکالی هم نداره منتهی لحنش و رفتارش حالمو بهم زد این مامان منو میخواد تا ادمش ...

بله دقيقا كل حرفم همينه حتى اخرش كه براشون سوپ درست كرديم باز خوشحال نبود و توقع داشت بهش بگيم خواهرتم بيار پيشمون 

اتفاقا من دوست داشتم مادرم مثل تو بود.کادر من مثل خروس جنگی همش دنبال دعواس

ولى به جاش نه كسى حق مادرتو ميخوره نه خودت كسى هم جرئت نميكنه بگه بالا چشتون ابرو

از خونه ى مادرم فرستادم چه فرقى كرد ؟ مهم اينكه براشون درست كردم

اتفاقا رفتار مادرت درسته احترام میزاره‌.سوپ هم که فرستادی رفتی خونت با شوهرت با آرامش بخاطر رفتارش گله کن با سیاست و رفتار

بله دقيقا كل حرفم همينه حتى اخرش كه براشون سوپ درست كرديم باز خوشحال نبود و توقع داشت بهش بگيم خواهر ...

شوهرت خیلی پررو شده نمیگم برو جنگ و دعوا کن اصلا ولی یکم با سیاست روشو کم کن حداقل اداب معاشرت یادش بده شعور تشکر داشته باشه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟