2777
2789
عنوان

شما تو دوران نامزدي چيكار ميكنيد

270 بازدید | 16 پست

ما نه دوستى داريم كه با اونا بريم بيرون 

خودمونم نميدونيم چيكار بايد بكنيم 

كجا بريم 

من حوصلم سر ميره 

ديگه حتى مثل قبل تلفنى ،يا چت هم نميكنيم

خيلى ارتباطمون كم شده 🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما چون کم اجازه داشتیم بریم البته خانواده من گیر بودن

خیلی جاها میرفتیم 

شده باشه شهزستان های اطراف میرفتیم 

ولی میرفتیم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

ما نامزد بودیم تا پنج صبح تلفنی فقط حرف میزدیم😂😂🥱

گاهی وقتا تصویری اسم و فامیل

اون خونشون شهرستان بود هر ماه دو سه روز میومد

اولین کاری که میکردیم رفتن به پارکی قبل ازدواج خاطره داشتیم کلا همش با هم وقت میگذروندیم حتی باهم سکوت میکردیم😂🤭ولی بعد ازدواج دیگه حرفی برای گفتن نداشتیم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

ما 3 ماه دوست بودیم برای آشنایی البته هر روز بدون استثنا می رفتیم کوه

تا ازدواج کردیم پای مادرشوهر خواهرشوهر به رابطه مون باز شد بنده خدا حتی نمی تونست سر خیابون بیاد از حسودیشون بدبخت رو پاره پوره میکردن

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

اخه ما عقد نكرديم حتى نميزارن شب پيش هم بمونيم

خب حق دارن 

ما عقد رسمی کرده بودیمم اجازه نداشتم🤣😐

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂