2777
2789

مثلا رفته بودم یه کتاب بخرم از یه دختری

تا پول رو واریز کنم و اینا یکم طول کشید دختره یچیز پرسید من مشغول بودم همسرم جواب داد یکم صحبت کردن و اینا یا کلا مغازه ای جایی میریم همسرم راحت با خانما صحبت میکنه البته جلف بازی درنمیاره منم اصلا مشکلی نداره صحبت کنه همشم میگه من ادم اجتماعی هستم

ولی دقیقا بعدش رفتم از یه اقایی کتاب بگیرم اقاهه یکم بحثو باز کرد منم باهاش صحبت کردم وسطاش یچیزی گفت یه لبخندی هم زدمو با لبخند خداحافطی کردم 

با دوستاش خیلی بگو بخند میکنم اصلا مشکلی نداره با غریبه مشکل داره

اومدم تو ماشین میگه هر هر 😑😂 منم گفتم اه اه از این اداها نیا من ادم اجتماعی هستم چشم غره رفت برام😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درحد صحبت و سوال پرسیدن تو خرید مواقع این چنینی مشکل ندارم ولی بیشتر از حد با دخترایی که وایب خوبی نمیدن و قروقمیشو اینا میان اصلا اوکی نیستم تو ظاهرمم پیداس

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
بلهتازه اگه چیزای دیگه هم بگم شاخ در میاری اندازه گوزن

خیلی رومخن... من خودم دختریم که کلا گرم نمیگیرم زیاد تو همچین موقعیتایی اون اقاهم یچیزی گفت من فقط یه لبخند کوچیک زدم و خب با لبخند خداحافطی کردم ازش

یا کلا با اقایون صجبت مبکنم درحد لبخنده سبک بازی درنمیارم با صدا بخندم و قهقهه بزنم 

ولی یهو تو ماشین نشستم همچین گفت هر هر یه لحظه گفتم خدایا مگه زیاد خندیدم😂😂

فقط با دوستاش که رفت و امد خانوادگی داریم یکم بگو بخند دارم همین

بلهتازه اگه چیزای دیگه هم بگم شاخ در میاری اندازه گوزن

مردای خودشیفته هر کاری کنن برای خودشون بد نمیدونن ولی برای بقیه زشت و بد میدونن 

خودخواهن و اکثرا زن ستیز و سادیسمی 

من درحد صحبت و سوال پرسیدن تو خرید مواقع این چنینی مشکل ندارم ولی بیشتر از حد با دخترایی که وایب خوب ...

اره واقعا منم با این اندازه اصلا مشکلی ندارم ولی از اولم بهش گفتم از مرد سبک که تو جمع خانما شیرین بازی درییاره ث جوک بگه و فلان خوشم نمیاد خدایی هم اونجوری نیست سنگین صجبت میکنه ولی خب بخاطر کارشم که چون با دانشجو سرکار داره به هرحال اجتماعیه و تو اجتماعه

منم خودم اصلاااا اهل قر و فر و لوندی نیستم میگم ته تهش یه لبخند

چون خودشون معتقد هستن که ما همجنسامون رو میشناسیم‌.خیلی زور داره که خودشون رو پاک میببینن و فقط همجن ...

همون دقبقا

بعد اخه یه لبخند دیگه من دیگه معلوم نیست تا اخر عمر اون اقا رو ببینم یا نه😂😂