قبلا هم گفتم شوهرم یکبار نامزد بوده و دختره خانواده بی بندو باری داشته زیادم خوشگل نبوده ظاهرا بعدا شوهرم سر همین بی بندو باری نمیخادش ( هر شب پارتی خانوادگی داشتن و شوهر من از ی خانواده مذهبی) حالا بعد چند سال شوهرم عاشق من شد و ما ۲ ساله ازدواج کردیم. خانواده منم مذهبین و خودمم خیلی معتقدم ولی باحجاب نبودم از اول حتی توی پیج اینستامم عکسام همه سر باز بود شوهرم گفت پاکش کردم. شوهرم خیلی منو دوست داره و مثل ملکه ها باهام رفتار میکنه واقعا هیچی برام کم نمیذاره به همه میگه من عاشق صبام. ولی چند شب پیش موهامو از پشت گذاشته بودم بیرون برگشت گفت عشق من موهاتو بذار تو بهش گفتم ببین من قبل تو سر بازم دوست داشتم بگردم الان فقط به خاطر تو دارم مراعات میکنم چون قبل ازدواج بهت قول دادم به عرف لباس بپوشم وگرنه منم مثل همین دخترا کاملا سرباز میشدم چون برام مهم نیست. گفت من انقد گشتم که یکی مثل خودم پیدا کنم خانوم و خانواده دار باشه بعد تو برمیگردی میگی مثل همینا میگشتم؟ من اگه اینجوری میخاستم قبل تو زیاد ریخته بودن خیابون با همینا که هیچی تز حجب و حیا ندارن مثل همین نامزد قبلیه ازدواج کرده بودم من خط قرمزمه نجابت زنم انقد گشتم تا تورو پیدا کردم.کلی معذرت خواهی کرده و میگه به خدا فقط گفتم بدونی نجابت برام مهم وگرنه ی تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم ولی من همش ناراحتم که چرا اصن اسم اونو اورد. خیلی حساسم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اون خیلی واضح ریده به نامزد قبلیش و تخریبش کرده جلوی تو...
خوبه ازش تعریف نکرده وگرنه طلاق میگرفتی...
من جای تو بودم ذوق میکردم، شوهرت تورو بالاتر و بهتر از اون نامزدش میدونه
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.