2777
2789
عنوان

هنوز از شوهرم به خاطر حرفش از نامزد قبلیش دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه چیزایی مگه شما دیدی😂

خیلی چیزا 

از اکساش بهم گفته

بددهنی کرده

دست بزن 

خیلی چیزا 

توی عصبانیت انقد حرفایی زده که بیا و ببین

یه وقتا انقد میسوزم بهش میگم الهی لال از دنیا بری الهی زبونتو عقرب بزنه مار نیش بزنه انقد که زبون تلخه

والا هم کشف حجاب نکردن که بگی مثل بقیه باشم...پارسال زیاد بود و چپم نگاه به آدم میکردن انگار ببخشید باباشونو کشتی یا حقشونو خوردی...بنظرم که هر کی باید احترام بزاره به عقاید دیگران شما هم پارادوکس داره حرفات میگی معتقدم اما بدون حجابی...اینجا کسی که بخواد وسط باشه وجود نداره یا بی حجابی و توهین به دین میکنی یا حجاب داری و دینداری

نامزد قبلی همسر شما آزادی و اینکه هر جور دوستداره زندگی کنه و تفکرات خاص قشر خودشو انتخاب کرده 

اما شما که همسرتو با سابقه نامزدی و دلیل چداییشون انتخاب کردی پس نباید ناراحت باشی و باید به دل همسرت راه بیای چون انتخابت بوده با اینکه جریانو میدونستی 

والا هم کشف حجاب نکردن که بگی مثل بقیه باشم...پارسال زیاد بود و چپم نگاه به آدم میکردن انگار ببخشید ...

دقیقا مثل زنان لبنانی یا مسلمونهای با حجاب تو تمام دنیا 

یا بی حجابن یا باحجاب کامل حجاب نصفه و نیمه معنا نداره

خیلی چیزا از اکساش بهم گفتهبددهنی کردهدست بزن خیلی چیزا توی عصبانیت انقد حرفایی زده که بیا و ببینیه ...

از اکساش چیا گفته مثلا که بدتر از این بوده که شوهر من گفته

از اکساش چیا گفته مثلا که بدتر از این بوده که شوهر من گفته

اوههه از ریز روابطشم گفته روابط خیلی خصوصی

یه بار یکیشون باردار شده بعد حاضر نشده زن این بشه سقط کرده

یا خیلی چیزاااااا 

حتی شش ماه بعد ازدواجمون اکس آخرش برگشت اینم باهاش حرف میزد خلاصه که زنگ زدم موضوع رو جمع ردم

اینی که همسر شما گفته قبلا هم میدونستی دلیل جداییش بوده دیگه خبر داشتی 

حالا بعدها پوستت کلفت میشه