2777
2789
عصبی شدم داد زدم مامانت چرا زنگ زده اونم میگف داد نزن منم گفتم صداتو ببر دارم حرف میزنم با مشت کوبید ...

این تاپیک که فیکه 

ولی هردختری که اینجور رفتارهایی داره بلانسبت جمع زیر بته عمل اومده نه سر سفره پدرمادر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بهمون کمک نمیکنن شوهرم خودش وضعیتش خوبه وسایلای خونه رو هم شوهرم میگیره جالبش اینجاست میگن زیاد ...

وضعیت منم همینطور بود تازه بازم شوهرت این حرفو میزنه که هر چی برای زنم خرج کنم کمه ..

شوهر من تحت تاثیر اونا بود و حق را به اونا میداد می‌گفت تو شرایط منو درک نمیکنی و ولخرجی و...

ببین این تازه یکی از هزاران مشکل من بود این مشکل نبود که برای من 😃

من نرم نرم کار خودمو کار میکردم 

پسرای بچه ننه اول با مادرشون ازدواج کردن زن‌اولشون مادرشونه مادرشون دوتا شوهر داره یکی شوهر خودش یک ...

زن اول یعنی چی مادر حرمت داره هرچیزی رو به زبون نیارید! 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

این تاپیک که فیکه ولی هردختری که اینجور رفتارهایی داره بلانسبت جمع زیر بته عمل اومده نه سر سفره پدرم ...

چرا فکر میکنی فیکه.عزیزم چون خودت اینجوری نیستی فکر نکن بقیه هم نرمالن .خدا نصیب گرگ بیابون هم از این ادما نکنه 

این تاپیک که فیکه ولی هردختری که اینجور رفتارهایی داره بلانسبت جمع زیر بته عمل اومده نه سر سفره پدرم ...

دقیقا 

چون فکر نکنم تو واقعیت همچین عروسای سلیطه و دریده ای وجود داشته باشن🤐