2777
2789
نه اول کاری چیه یک سال و نیمه عقد هستیم اینا هر کجا رفتیم دخالت کردن از مشهد بگیر تا شمال و تهران و. ...

ببین منم از این مشکلات مشابه زیاد دارم تازه شوهرم از بچگی تا یه هزاری از پدر مادرش نگرفته همش خودش کار کرده از خونه تا ماشین تا کلللل هزینه عقد و عروسی و طلا و لباس و خلاصه همه چیییز بعد جالبیش اینه دخالت هم میکردن 

ولی نمیشه با رفتارهای هیجانی و عصبی جواب داد چون مشکلات زیاده و توی هر زندگی هم هست 

یه سوال دیگه اسی

هزینه خریدا را چقدرش پدر یا مادر کمک میکنند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تویی وجدان خودت .من انقدر بی آزارم قوم شوهر که هیچی اون محله همه سرم قسم میخورن پای خانواده شوهرم بش ...

قوم شوهرتونو و همسایه هاتونو ار نزدیک ندیدم چیزی در این مورد ندارم بگم ببخسید 

ببین منم از این مشکلات مشابه زیاد دارم تازه شوهرم از بچگی تا یه هزاری از پدر مادرش نگرفته همش خودش ک ...

اصلا بهمون کمک نمیکنن 

شوهرم خودش وضعیتش خوبه وسایلای خونه رو هم شوهرم میگیره جالبش اینجاست میگن زیاد خرج نکنید خب مگه پولشو شما میدید 

بخدا خود نمایی نباشه همه چی هم گرونه خریدای من بیست میلیون گرفته چیزای سنگین هنوز مونده واسه یلدا بگیریم 

باباش و مامانش گفتن چخبره شوهرم گفت من هرچی واسه زنم خرج کنم بازم کمه

بچه نیستم عزیز زندگیمو دارم اداره میکنم چون این زندگی ما دوتاس نه زندگی سه نفر

داری با دست خودت تیشه به ریشه اش میزنی

از طرفی ام فک میکنی خیلی سرزبون داری و حالیته

این اوضاع رو بدتر میکنه

اگه زندگیتو دوست داری؛ راه و روشش رو هم یاد بگیر.

بلبل زبونی تو رو به جایی نمیرسونه

عصبی شدم داد زدم مامانت چرا زنگ زده اونم میگف داد نزن منم گفتم صداتو ببر دارم حرف میزنم با مشت کوبید ...

داری با رفتار بچگونت زندگیتو خراب میکنی

دخترساروی،،،۱۹ شهریور۱۴۰۴