2777
2789
اهمیت نده . بگو همه چی گرونه مادر جاان😉تازه من نمیخاستم پسرت به زور خرید میکرد برام . میگفت ی سوگول ...

بخدا شوهرم حین خرید این حرفارو همشو بهم میزد ولی من نگفتم واسه مادرشوهرم

وقتی دو نفر با مغز بچگانه باهم ازدواج میکنن

البته به نظر همسرتون عاقل تره

فرضا همسرتون بچه ننه شما باید به اموالتون اسیب بزنید؟ 😐

بعد تماس گرفتن دیگه دخالت نیست البته نمیشه قضاوت کرد شاید همیشه کارشون اینه ولی خب شکاهم کامل نگفتی... مادرشوهرتون منتظر شما بود؟ 

یعنی بعدش قرار بود برید پیشش؟ 

شایدم با شوهرتون حرف داشته میخواسته ببینه راه افتادید یا خونه اید صحبتشو کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرش زن داده بهت نفروخته که ،الا مادرخودت زنگ میرد میگفتی نگران بوده خواسته حالم بپرسه

نه مادر پسره فکر میکنه زن اول پسرشه فرق داره 

یجوری رابطه زنو شوهری دارن با پسرشون بزن تو نت پسرهای بچه ننه متوجه رفتارشون‌میشی بیخود به اسی حمله نکنید پاش بیوفته خودتون از همه بدترید 

اسی حق داره رفتاراشون بیشتر از رابطه مادر و پسری هست عین زنو شوهر هستن اینجور پسرای بچه ننه و پرنسس مامان 

همه مادرشوهر دوست شدن واسم حالا😏😏

شوخی میکنم قورتم ندید😌

ولی فضولی بد دردیه منم دارم ازشون هوفففف🤕

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
پسرش زن داده بهت نفروخته که ،الا مادرخودت زنگ میرد میگفتی نگران بوده خواسته حالم بپرسه

نه مادر پسره فکر میکنه زن اول پسرشه فرق داره 

یجوری رابطه زنو شوهری دارن با پسرشون بزن تو نت پسرهای بچه ننه متوجه رفتارشون‌میشی بیخود به اسی حمله نکنید پاش بیوفته خودتون از همه بدترید 

اسی حق داره رفتاراشون بیشتر از رابطه مادر و پسری هست عین زنو شوهر هستن اینجور پسرای بچه ننه و پرنسس مامان 

این حجم از خشونت برام عجیبه ..اونم سر یه تلفن ساده..اصلا باورم نمیشه اصلا.یعنی واقعا منی که الان پسر ...

آره من نمیخوام زنگ بزنه ب شوهرم هم عصبی شدم که چرا گفتی بهش میریم خرید الان واس دخترش زنگ میزنه میگه که میدونم زنگ میزنه اون حتی از عروس همسایشون هم خبر داره کی میره خونه مامانش

اسی بی سیاست هستی توام برو بچسب به مادرت عین خودشون رفتار کن درست میشن 

با ادمهای بی منطق باید مثل خودشون رفتار کنی دقیقا رفتار خودشون تا ادم شن 

ببرش مشاور براش توضیح میده شما زن گرفتی مادرتو طلاق بده مرد دوزنه 

حتما ببرش مشاور درست حسابی 

نه مادر پسره فکر میکنه زن اول پسرشه فرق داره یجوری رابطه زنو شوهری دارن با پسرشون بزن تو نت پسرهای ب ...

آره ولی استارتر می‌تونست با سیاست رفتار کنه

هدفش اینه وابستگی همسرش به مادرشو کمتر کنه نمیدونه که با این رفتارهای هیجانی خودشو از همسرش دور می‌کنه و اونو به مادرش نزدیکتر ،

مردا خام زبونِ نرم میشن 

اسی خییلی بچه آیی خییلی ...

من باشم بقیه خریدا را نمی‌گیرم برات چون زدی مانیتور چند میلیونی را شکستی 

روی ادامه زندگی ام هم باهات جدا با بزرگترها حرف میزدم.

آدم اگه بخواد از الان  تو دوران عقد و عشقولانه اش وسیله بشکونه وااای به حال بعدش...

نه مادر پسره فکر میکنه زن اول پسرشه فرق داره یجوری رابطه زنو شوهری دارن با پسرشون بزن تو نت پسرهای ب ...

من ۱۷ سال ازدواج کردم شوهرم علاقه خاصی به مادرش داره حتی یبار باهام قهربودن گریه میکرد تو پسرم نیستی پدرمی برادرمی دیگه اون یکی رو روش نشد بگه .اما ایرادی نمیبینیم که  بخاطر یه تماس ناراحت بشم  

اسی خییلی بچه آیی خییلی ...من باشم بقیه خریدا را نمی‌گیرم برات چون زدی مانیتور چند میلیونی را شکستی ...

بچه نیستم عزیز زندگیمو دارم اداره میکنم چون این زندگی ما دوتاس نه زندگی سه نفر 

فضولی خیلی بده از همچیمون سردر میاره

همشون همینن،از الان اینطوری ای وای به حال چند سال دیگه 

سیاست داشت باش عزیزم 

باید طوری رفتار کنی که همسرت فکر کنه مادرشو دوست داری اگه بعدا مشکلی پیش اومد طرفداری تورو کنه 

الان خیلی واضح بهش نشون دادی که از مادرش بدت میاد و بعداً هرچیزی بشه اونو از چشم تو میبینه