2777
2789
آره ولی استارتر می‌تونست با سیاست رفتار کنههدفش اینه وابستگی همسرش به مادرشو کمتر کنه نمیدونه که با ...

نه براحتی درست نمیشن مادرشوهرش خودخواهه مثل مادر شوهرای عادی نیست پسرشو شوهر دوم خودش میدونه ول کن نیست همیشه پاش وسز زندگی پسرشه اصلا رفتاراشون شبیه مادر پسرای عادی نیست هر چی بگذره بدتر هم میشه 

شعارشون هم اینه پسرمو دوست دارم درصورتی که رفتاراشون شبیه زنو شوهریه 

آره ولی استارتر می‌تونست با سیاست رفتار کنههدفش اینه وابستگی همسرش به مادرشو کمتر کنه نمیدونه که با ...

نه براحتی درست نمیشن مادرشوهرش خودخواهه مثل مادر شوهرای عادی نیست پسرشو شوهر دوم خودش میدونه ول کن نیست همیشه پاش وسز زندگی پسرشه اصلا رفتاراشون شبیه مادر پسرای عادی نیست هر چی بگذره بدتر هم میشه 

شعارشون هم اینه پسرمو دوست دارم درصورتی که رفتاراشون شبیه زنو شوهریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۷ سال ازدواج کردم شوهرم علاقه خاصی به مادرش داره حتی یبار باهام قهربودن گریه میکرد تو پسرم نیستی ...

شما هم جنگاتو کردی ادای کسانی که بی تفاوت بودنو در نیار خودتی و خدای خودت 

نه براحتی درست نمیشن مادرشوهرش خودخواهه مثل مادر شوهرای عادی نیست پسرشو شوهر دوم خودش میدونه ول کن ن ...

گفت که تو دوران عقدن...ینی پسر و مادر باهم دارن زندگی میکنن پس از جیک و پوک هم خبر دارن 

باید صبر کنه بره سر خونه زندگیش اینطوری بیشتر رو همسرش تسلط داره 

الان زوده واسه این کار 

بچه نیستم عزیز زندگیمو دارم اداره میکنم چون این زندگی ما دوتاس نه زندگی سه نفر

۱۲ساله ازدواج کردم و با ۳۶سال سن به جرات میتونم بگم زندگی را ندیدم که مادر شوهر و خواهر شوهر یا مادر زن خواهر زن دخالت نکنه ..

حتی مادر خود من یا خود شما ...

ولی خب با سیاست باید کنار آمد مگر اینکه در حد غیر قابل تحمل و منجر به طلاق بشه

پس این رفتار های عصبی را نشون نده اول کاری چون بعد یه مدت برچسب بهت میزنند 

وقتی دو نفر با مغز بچگانه باهم ازدواج میکننالبته به نظر همسرتون عاقل ترهفرضا همسرتون بچه ننه شما بای ...

چه حرفی داشته باشه با شوهرم؟ این حرفا یعنی چی 

نه اون از خداشه من نرم خونشون چون هربار رفتم خودشو زده الکی به خواب بعد رفتم اینستا دیدم آنلاینه

شما هم جنگاتو کردی ادای کسانی که بی تفاوت بودنو در نیار خودتی و خدای خودت

تویی وجدان خودت .من انقدر بی آزارم قوم شوهر که هیچی اون محله همه سرم قسم میخورن پای خانواده شوهرم بشینی کوچک ترین گله ای درموردم نمی کنن هیچ وقت نذاشتم حرمت ها از بین بره با اینکه ۶سال باهم زندگی کردیم

۱۲ساله ازدواج کردم و با ۳۶سال سن به جرات میتونم بگم زندگی را ندیدم که مادر شوهر و خواهر شوهر یا مادر ...

نه اول کاری چیه یک سال و نیمه عقد هستیم اینا هر کجا رفتیم دخالت کردن از مشهد بگیر تا شمال و تهران و.... اصلا نمیدونم چجوری بگم شما فرض کن تو مشهدی زنگ بزنن بگن کدوم هتل رو گرفتی گرونشو نگیر

چه حرفی داشته باشه با شوهرم؟ این حرفا یعنی چی نه اون از خداشه من نرم خونشون چون هربار رفتم خودشو زده ...

بیشتر زنایی که میگن خب مادرشه یا خودشون از دست شوهر بچه ننه له و داغون شدن و فکر میکنن همه زنا باید این دردو بکشن یا خودشون پسر دارن از حرص میگن 

تویی وجدان خودت .من انقدر بی آزارم قوم شوهر که هیچی اون محله همه سرم قسم میخورن پای خانواده شوهرم بش ...

من نگران حرف مردم نیستم من باید کاری میکردم که این دخالت ها از بین میرفت دیگه بالاخره 

الانم شوهرم میگه نمیزارم بلاک کردم مامانشو 

من نگران حرف مردم نیستم من باید کاری میکردم که این دخالت ها از بین میرفت دیگه بالاخره الانم شوهرم می ...

این اشتباه چرابلاک کردی یعنی اعلام جنگ تو دوران عقدی قطعا همسرت تایم زیادی کنار مادرش بخوای نخوای حرف میزنه باید راهش باد بگیری تاثیر پذیر نباشه

آره من نمیخوام زنگ بزنه ب شوهرم هم عصبی شدم که چرا گفتی بهش میریم خرید الان واس دخترش زنگ میزنه میگه ...

ببخشید ولی همسر شما قبل از اینکه همسرتون باشه بیست و اندی سال بچه ی اون خانم بوده . یعنی سر تلفن زدن ساده انقدر جنجال به پا کردید؟

خب مادرشه تا وقتی که حرف هاش آسیبی بهتون نمیزنه پس نمیشه اسمشو گذاشت دخالت

حتما بعدا هم میخواید به همسرتون بگید کلا قطع ارتباط کن با مامانت

عجب

بداهه،مثل ادامه شعر.