2777
2789
اگر مشکل مالی ندارین کلاس ورزش آنلاین بگیرین با الهه فیتنس. سرچ کنین اینستا میاره. ماهی 280 تومن. اگ ...

ممنون نه اراده تنهایی ورزش کردن ندارم .جمعی هم اولش سختمه میگم باز شاید مجبور باشم.فقط پیاده روی دوس دارم ک بچهام همکاری نمیکنن کوچیکن زود خسته میشن و پادرد میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ دکتری برم؟

منم میخاستم همینو ازت بپرسم..

الان تو گوگل سرچ کردم نوشته مغز و اعصاب یا روانپزشک 

خودمم نمیدونم کدوم رو برم بستگی به دلیل مشکلت داره قشنگم

بنطر من ممکنه بخاطر تغذیه باشه یا بدنت یه کمبودی داره ...

منم میخاستم همینو ازت بپرسم..الان تو گوگل سرچ کردم نوشته مغز و اعصاب یا روانپزشک خودمم نمیدونم کدوم ...

من عاشق ی پسری شدم و حتی بهش پیشنهاد دادم اونم دوبار و اون قبول نکرد ولی من خیلی میخاستمش دیروزم زنگ زدم باهاش صحبت کردم و گفتم از هیرت گذشتم من حس میکنم غم اون قضیه هنوز درونمه و برای همین این همه میخام چون تمام مدت تو خاب کنارمه و من نمیخام بیدار بشم 

احتمالا عدات کردی به این مقدار خواب چارش یک هفته خماریه بعدش حالت عادی و تنظیم خوابت روزی ۷ ساعت 

اگر نشد دو حالته یا مشکل جسمیه یا روحی 

جسمی ازمایش خون مشخص میکنه 

روحی م باید بری پیش روانشناس ممکنه اختلال خواب باشه یا افسردگی و استرس 

من عاشق ی پسری شدم و حتی بهش پیشنهاد دادم اونم دوبار و اون قبول نکرد ولی من خیلی میخاستمش دیروزم زنگ ...

یعنی خوابشو میبینی واسع همین میخابی؟🥺

قربونت برم ببین هیچ کس ارزششو نداره خودتو عذاب بدی

ببین پسرا جذب کسی میشن که دست نیافتنی باشه و مجبور شن براش تلاش کنن ولی الان این مهم نیست 

ببین با یه روانشناس صحبت کن اگه لازم شد بعدش برو روانپزشک امیدوارم همون روانشناس مشکلت رو حل کنه 🫀💚 

احتمالا عدات کردی به این مقدار خواب چارش یک هفته خماریه بعدش حالت عادی و تنظیم خوابت روزی ۷ ساعت اگر ...

مشکل روحی خاب رو زیاد میکنه ؟ من چند روزه شدیدا مشکل روحی حاد دارم

یعنی خوابشو میبینی واسع همین میخابی؟🥺قربونت برم ببین هیچ کس ارزششو نداره خودتو عذاب بدیببین پسرا جذ ...

دورت بگردم چون تازه دیروز این اتفاق افتاده طبیعیه ک تو این حال باشم ، کم کم اوکی میشم با روانشناس صحبت کردم و به پیشنهاد روانشناس باهاش تماس گرفتم و همه چی تموم شد 

یعنی خوابشو میبینی واسع همین میخابی؟🥺قربونت برم ببین هیچ کس ارزششو نداره خودتو عذاب بدیببین پسرا جذ ...

دورت بگردم چون تازه دیروز این اتفاق افتاده طبیعیه ک تو این حال باشم ، کم کم اوکی میشم با روانشناس صحبت کردم و به پیشنهاد روانشناس باهاش تماس گرفتم و همه چی تموم شد