2777
2789
عنوان

یکسال گذشت❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🩶🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 318 پست
شما بهتری انگار🤨🤨🤨🤨آقا خوب شد عوض کردی پرووفتو تو با هوتی هوتی با تو

عکس های هوتنو میذارم،حس میکنم کاربر مرد شدم🤣🤣🤣🤣

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ملکه70 @kmkmk @tanhaye1402 @زن_ممدقولی @ملوس_جاده_چالوس سالگردمه😂

جووون مبارکه😂😂🤩🤩 

منم سه ماه دیگه س سالگردم😎😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

وای یاده گفتم نکنه نینی یاری گفتی چرا گفتم همه چیو میدونی من چقد اسکل بودم😭

ای وااااااااااای😭😭🤣🤣🤣

اینو یادته؟😳👈💔🤰

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

اخ جون یاده روز اشنایی افتادم🙃دلم براش تنگ شده بود مرسی 🥺♥

روز اشنایی چیه

@آنهaدختریhدرمزرعه    

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

مررررررررررسی🩷🧡🩷🧡پیشاپیش مبارکه😂😂👁️👁️

چاکریم😎

@ملکه70 @kmkmk @tanhaye1402 @زن_ممدقولی @ملوس_جاده_چالوس سالگردمه😂

لعنتی اولش زهرم ترکید گفتم عوجکم یه عشق ناکام داشته که یه سال از نبودش گذشته😩😩🤧  مبارکه بودنت اینجا دختر خوش قلبه مهربون😍😍😘

اکیپ سوگلی های سایت#

سلاممم مبارکههه😍چه زود گذشتیادش بخیر این پروفایلت🥲

اومدی سایت پیش رفیقات باشی انگار نه انگار هستت😐

عکس های هوتنو میذارم،حس میکنم کاربر مرد شدم🤣🤣🤣🤣

😂

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

سلامم مرررررررررسی🩷🩷🩷🩷آره اولین پروفایل هوتنی ام🥲😍😄😭

منم سه ماه دیگه سالگردمه😂

دلم تنگ شد عید بود همدیگه رو همش تگ‌ میکردیم تو تاپیکا الان با پروفایلت یاد اون موقع افتادم🥲

#عضو اکیپ جذابای سایت

مبارکه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞