2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 111 پست
تا ده سال که زیاد نیس😐اتفاقا من میگم اختلاف سنی باید از ۷ تا ۱۰ سال باشه کمتر دیگه آقا واقعا بچه اس ...

عجیبین با تفکراتتون مرد بالا 30 بچس؟ 

دختر زیر 25 بزرگه از دیدگاه شما

مردا الان بیست رد کنند همرو حریفن

در ضمن سن امید به زندگی تو خانما بیشتره پس باید با محدوده سنی خودش ازدواج کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی چرا؟۱. میانگین سنی کاربران اینجا زیر ۱۸ سال هست۲. اکثرا محبت پدری ندیدن و فتیش شوهر سن بالا د ...

منی ک این حرفو میزنم ۲۵ سالمه

فتیش هم ندارم

حرفام هم با دلایل منطقی بوده

درضمن هیچ پسری ۱۰ سالگی پدر نمیشه ک بخوایم ازش توقع محبت پدرانه داشته باشیم

به اختلاف سنی ۱۰ سال شوگر ددی نمیگن

میدونی چرا؟۱. میانگین سنی کاربران اینجا زیر ۱۸ سال هست۲. اکثرا محبت پدری ندیدن و فتیش شوهر سن بالا د ...

موافقم 

من هر موقع گفتم ازدواج با اختلاف سنی بالا خوب نیست منبعم فقط و فقط آمار و علم بوده

ولی اکثرا گارد دارن نسبت به این مسئله

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دقیقا منمدوستم مسخره میکردشوهرش همسنش بودالان رابطه ما بهتر از اونه

اره بابا مردها انگار دیر پخته میشن ، بعدهم بچه سال ها هیچی ندارن ، خانوم هاشون خیلی اذیت میشن ....هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه ....سن کم ی خوبی ها داره سن بالا ی خوبی ها ....من ترجیحم سن بالاتر بود حوصله بچه بازی و سختی نداشتم😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
موافقم من هر موقع گفتم ازدواج با اختلاف سنی بالا خوب نیست منبعم فقط و فقط آمار و علم بودهولی اکثرا گ ...

دلیل گاردشون همونیه که گفتم

سرشونو کردن توی برف حواسشون نیست دادگاه های طلاق چه خبره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
والا من هر چی تفاوت سنی کم و پسر زیر ۳۰ سال دیدم به زور تحلشون کردماصلا درکی از پختگی ندارن.برا دختر ...

والا من که ندیدم میدونی بیشتر خانما راحت طلب شدن پول براشون مهمه گذشته طرف مهم نیست همینه که در آینده دچار مشکل میشن اختلاف سن آزار دهندس

پسرای ما عوض راه بیجا رفتن به موقع ازدواج می کنند و خداروشکر موفقن

اما دختر به پسر سن بالا نمیدیم بد میدونیم

اره بابا مردها انگار دیر پخته میشن ، بعدهم بچه سال ها هیچی ندارن ، خانوم هاشون خیلی اذیت میشن ....هر ...

بخدا داشته باشن هم کلا درکی از زندگی ندارن

بابت کوچکترین مسائل باید ساعت ها توضیح بدی بهشون در نهایت میرن با مادرشون مشورت میکنن

راستش به قسمت اعتقاد ندارم بااینکه مذهبیم ولی فکر میکنم خدا اختیار داده به خودمون انتخاب کنیم

شاید....به هرحال عجله نکن و ناراحت هم نباش ....انشاالله ک بحق قران خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
داداشتون روانشناسه که نظر میده😐😐😐منه روانشناس میگم بهتون تا ۱۰ سال تفاوت سنی به شرط وجود تفاهم تو ...

بیشتر از لحاظ پاکی اینا میگه

میگه انتظار نداشته باش پاک مونده باشه

آخه برای من گذشته مهمه

بابایی 🖤🥀
والا من که ندیدم میدونی بیشتر خانما راحت طلب شدن پول براشون مهمه گذشته طرف مهم نیست همینه که در آیند ...

پول مهمه اخلاق و درک و طرز فکر طرف مقابل هم مهمه

ادما خیلی متفاوتن نمیشه ی نسخه رو واسه همه پیچید

ممکنه این خانم با مردی ک اختلاف سنیشون ۱۰ ساله خوشبخت تر بشه تا با مرد جوونتر

سن ملاک عقل و شعور نیس

بیشتر از لحاظ پاکی اینا میگهمیگه انتظار نداشته باش پاک مونده باشهآخه برای من گذشته مهمه

چه حرفیه دختر خوب

اونی که اهلش باشه از ۱۵ سالگی هم میتونه

اونی که سالم باشه تا هر سنی خودشو مدیریت میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پدرم فوت شده مامانم مریضه (مشکل شدید روانی داره)برادرم بیست و خورده سالشه

نمیدونم شرایط مالیت چجوریه ولی اگه میتونستی مشاوره بری بهتر بود تا از کسی مثل برادرت مشورت بگیری

یعنی چی خودشو نگه داره؟از چه لحاظی میگه؟ببخشید ولی فقط بخاطر رابطه جنسی نیس ک ازدواج میکننالان مشکل ...

اره میگه دیر ازدواج کنه یعنی با صد نفر بوده و بعد تو متعهد نمیمونه

خودش میدونه برای من گذشته مهمه

بابایی 🖤🥀