2777
2789
عنوان

مامانای شمام حاضرن کلیه های شمارو در بیارن بدن به خانوادشون ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 59 پست
ببین حالا من نمیدونم روحیه تو چطوریه ولی اینو بهت بگممن خوذم روحیم خیلی حساسه مثلا وقتی مامانم ازم ن ...

ای کاش مشکل من با مادرم مهمون بود خیلی ریشه ای تر از این حرفاس عزیزم 

مامان من انگار وظیفه خودش میدونه که زحمتای خاتوادشو به گردن بکشه و منو هم مجبور به این کار میکنه واق ...

مامان من اوایل کارهای دکتر بردن و کل کارهای درمانی پدربزرگ و مادربزرگم با مامانم بود بقیه هم برای خودشون راحت بودن یه بار وقتی باردار بودم کلی حرص خوردم گفتم چرا فقط همه زحمات با تو هس بقیه چی همون شد دیگه تقسیم کردن 😊 

ولی بگم از مادرشوهرم فامیل های خودش که میان پرواز میکنه امان از فامیل شوهر بخوان یه وقت بیان کمر درد داره حوصله نداره اونا هم کلا نمیان😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار این تاپیکو‌من زدم .... مامان من بچه هاشو قربونی کرده بابامو قربونی کرده حالا بچه های منو میخواد جلوی بچه های اونا قربونی کنه و همین باعث شد اعتراض کردم برای اولین بار و الان باهام قهره..... فامیلاش هیچ عنی هم نیستن

بیا خوشحال باشیم زندگی اونقدرا که به نظر میاد جدی نیست 😍😘
دیکتاتوریه پس😅بنظرم تا اعتراض نکنید همینه شماهام مثل پدرتون سکوت کردین دقیقا مثل خونه بابام همش بدو ...

بله خیلیی دیکتاتوره

والا سکوت نمیکنیم مدام داریم بهش میگیم تمومش کنه این کاراشو ما به ارامش و تنهایی نیاز داریم

دیگه الانم به من میگه تو بایگوشی😂💚رفت و امد دوست نداری من اتفاقا رفت و امد دوست دارم ولی با ادابش به اندازش نه اینطوری که مثل گاو میان روسرت هوار میشن

ببین حالا من نمیدونم روحیه تو چطوریه ولی اینو بهت بگممن خوذم روحیم خیلی حساسه مثلا وقتی مامانم ازم ن ...

مهمون ک میاد یه سلام کن برو تو اتاق اگه بچه کوچیک دارن در رو قفل کن

بگو آره من حوصله مهمون وقت و بی وقت رو ندارم 

شما ول کنید و بی محلی اونم بیخیال فاملاش میشه یسال هرکاری کرد هیچی نگید ولی خودتون هم نسبت به فامیلا ...

چندساله خونمونو عوض کردیم فاصله گرفتیم، سالی شاید یکی دوبار همو ببینن، باز غش میکنه براشون، ما تو روی مامانم گفتیم از فامیلات متنفریم، فک میکنه ما الکی میگیم، کلا مامان من یه آدم عجیبی هست

وای مامان منو توصیف کردی، سنش از60سال گذشته، هنوز متوجه رفتار و اخلاقای پلیدشون نشد که نشد، ما هم هر ...

اخه میدونی جالبش اینجاست ایتقدر بد گفته با فامیل پدری کلا قطه ارتباطیم ولی فامیلای خودشم دست کمی از اونا ندارن منتها گذاشته روسرمون اونارو 🤕

بله خیلیی دیکتاتورهوالا سکوت نمیکنیم مدام داریم بهش میگیم تمومش کنه این کاراشو ما به ارامش و تنهایی ...

ببین الان واقعا دوره و زمونه عوض شده زمان ما خیلی بد بود بابام مجبورمون می‌کرد مهمن ک میاد مثل قهوه خونه پذیرایی کنیم استکان چایی رو ک میخوردن سریع ببرم بشورم دوباره بریزم😕 جرات نداشتیم بریم تو اتاق باید مینشستیم در محضر مهمونای حوصله سربرشون 

یه عمو داشتم( زن و بچه داشت) شش صبح میرفت نون میخرید خونه ما صبحونه میخورد دراین حد رو مخ بودن فک و فامیلاش 

اخه میدونی جالبش اینجاست ایتقدر بد گفته با فامیل پدری کلا قطه ارتباطیم ولی فامیلای خودشم دست کمی از ...

مامانت الکی از خودگذشتگی میکنه وگرنه هیچکزدلسوز نیس اتفاقا باید به شوهرش برسه مامان من چون تو جوونی پدرم از دست داد فهمید هیچکی دلسوز نیس جز یکی از خاله هام مامانم هم فقط با اون خوبه برای بقیشون خودکشی نمیکنه معمولی هس 

درک میکنم حالا شما پیش هستید قدر نمیدونه!!!!! دوروز دیگه هیچ کس پیشش نبود میفهمه خواهر برادر و هیچ ک ...

اتفاقا همیشه بهش میگم میگم مامان بزار برم سرکار واسه خودم یه خونه میگیرم تو یه شهر دیگه که دیگه هیچوقت فامیلای عتیقتو نبینم ولی گوشش که بدهکار نیست میگم تو که قرار بود تا اخر عمرت فدای فامیلات بشی دیگه واسه چی تشکیل خانواده دادی

انگار این تاپیکو‌من زدم .... مامان من بچه هاشو قربونی کرده بابامو قربونی کرده حالا بچه های منو میخوا ...

حالا بچه های تورو چراااا 

همین که هیچ عنی نیستن و هیچ تره ای واسش خرد نمیکنن میسوزونه منووووو