2777
2789
عنوان

مامانای شمام حاضرن کلیه های شمارو در بیارن بدن به خانوادشون ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 59 پست
مهمون ک میاد یه سلام کن برو تو اتاق اگه بچه کوچیک دارن در رو قفل کنبگو آره من حوصله مهمون وقت و بی و ...

مهمون نیستن که بلا نسبت بلانسبت بچه هاشون اسبن اسبببب

فقط باید پشتشون باشم که خونه رو نریزن رو سرشون 

حالا مث ادم میومدن میومدن مهمونی یه چیزی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر من را گفتی فقط مادر من به قدری فامیل باز است که یک عمر به فامیل های پدرم هم کولی میده.

بابام خودش میگه من فامیلم را نمی خوام

مادرم هی میگه نه نمیشه بابام را مجبور می‌کنه به فامیل خودش و فامیل مادرم کولی بده .

هر دو هم قوم ظالمین

هر دو هم امتحان هاشون را پس دادن

ولی باز منت کشی می کنه

باز تا فامیلش را می بینه دست   و پاش شل میشه

به دختر عمو  و پسرعموهاش و عروس دایی هاش هر روز زنگ میزنه به من که دخترشم‌ زنگ نمیزنه 

زنگ هم بزنه تو سی ثانیه میگه کاریت نداشتم خواستم حالت را بپرسم.

با فامیل دل میده   قلوه می گیره

مامانت الکی از خودگذشتگی میکنه وگرنه هیچکزدلسوز نیس اتفاقا باید به شوهرش برسه مامان من چون تو جوونی ...

اخه خیلی موردا پیش اومده که میتونست بفهمه کی دلسوزشه ولی نمیفهمه 

مامانم دستش شکسته بود بدم شکسته بود عمل کردن  من حدودا ششم ابتدایی بودم باور کن همین خواهر مادراش یه روز مثل مهمون اومدن نشستن رفتن اون موقع ها بابای منم خونه نبود کارش یه شهر دیگه بود

از اشپزی و مهمون داری(واسه عیادت مامانم) و تمیز کردن خونه گرفته تا بچه داری(داداشم کوچولو بود) با من بود یبار نیومدن یه استکان بشورن 

ولی چه فایده مامانم این چیزارو نمیبینع

اخه میدونی جالبش اینجاست ایتقدر بد گفته با فامیل پدری کلا قطه ارتباطیم ولی فامیلای خودشم دست کمی از ...

خب مامان منم همینه، با این  تفاوت که فامیلای پدریم خیلی خیلی خیلی بهترن، ولی متاسفانه ما تازه فهمیدیم

مادر من را گفتی فقط مادر من به قدری فامیل باز است که یک عمر به فامیل های پدرم هم کولی میده.بابام خود ...

وای خدا حرصم میگیره این چیزارو میشنوم اخه واقعا مادرای ما سادن یا خودشونو زدن به اون راه

چرا قدر زندگی و بچه هاشونو نمیدونن 

واقعا چقدر غریب پرستن اینا

مهمون نیستن که بلا نسبت بلانسبت بچه هاشون اسبن اسببببفقط باید پشتشون باشم که خونه رو نریزن رو سرشون ...

وسیله هاتو جمع کن برو تو اتاق دوبار وسیله بشکنن مادرت صداش درمیاد 

دلت فقط برا خودت بسوزه 

خب مامان منم همینه، با این تفاوت که فامیلای پدریم خیلی خیلی خیلی بهترن، ولی متاسفانه ما تازه فهمیدی ...

خیلی متفاوتن اصلا درک نمیکنمشون 

من خودم هیچوقت حاضر نیستن به خاطر بقیه خودمو اذیت کنم یا ارامش خودمو فدای دیگران کنم

وسیله هاتو جمع کن برو تو اتاق دوبار وسیله بشکنن مادرت صداش درمیاد دلت فقط برا خودت بسوزه

اخه میدونی مشکل چیه 

مشکل فقط مامانم نیست مشکل منم هستم 

بعد اینکه میان خونه رو زیرورو میکنن نمیتونم تحمل کنم بلند میشم همه جارو تمیز میکنم دو سه بار بزارم خودش جمع کنه همه رو میفهمه هر روز هر روزم مهمون اومدن کار ساده ای نیست

مامان منم مثل مادرشوهرته🤣

خیلی رو مخ هستن یعنی مامان من که بیشتر از ۲۰ سال شوهرش فوت کرده روابطش با فامیل شوهر بیشتر از مادرشوهرم هس که شوهرش حی و حاضر هس😑تازه مادرشوهرم بچه هاش هم یه جور باراورده ضد فامیل شوهر باشن 

وای چقدر خندیدم دمت گرم 🤣

منم با تاپیکت خندیدمم😂

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

چقدر حق میگیییی

اگه ادم ساده ایی باشی شک نکن مردهای سمی و بددات سادیسمی و ضدزن و زن ستیز و خودشیفته میان سراغت و یمدت ازت سواستفاده میکنن و  چه جنسی چه عقده های روحیشونو روی تو تخلیه میکنن